novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Μπορεί να της κάνει ζημιά

Μπορεί να της κάνει ζημιά

Καλημέρα φίλοι μου. Ελπίζω να είστε όλοι υγιείς. Η πρώτη μέρα της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, ολοκληρώθηκε. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει την Μακάμπι στο Ισραήλ και ηττήθηκε με 77-73 με την εικόνα του παιχνιδιού όμως για 30 λεπτά να είναι υπέρ των Ισραηλινών που είχαν πάρει και διαφορές 20 πόντων.

Δεδομένα, το «τριφύλλι» χρειάζεται χρόνο για να δέσει ως ομάδα, αλλά αυτό που βλέπουμε τις πρώτες 5 αγωνιστικές δεν είναι καλό δείγμα. Μετά την απόκτηση του Φέρελ όμως, ο Παναθηναϊκός μπορεί να γίνει καλύτερος.

Σε άλλα παιχνίδια της χθεσινής ημέρας, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε δύσκολα την Φενέρμπαχτσε με 70-69, η Αρμάνι δύσκολα την Βιλερμπάν με 73-72, η Μπάγερν δύσκολα την Ζαλγκίρις με 75-73 και η Έφεση την Ούνικς με 71-68. 5 παιχνίδια, όλα under, και η μεγαλύτερη σε εύρος νίκη ήταν αυτή της Μακάμπι επί του Παναθηναϊκού.

Προγνωστικά μπάσκετ Ευρωλίγκας

Παρακάτω εκτιμήσεις, αναλύσεις και προγνωστικά για τα σημερινά παιχνίδια από την Ευρωλίγκα

22/10 21:30, Μπασκόνια – Μονακό

Ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στην Βιτόρια, με την Μπασκόνια να φιλοξενεί την Μονακό. Οι γηπεδούχοι, δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, αφού ηττήθηκαν από την Τενερίφη εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Στην Ευρωλίγκα, έχουν ρεκόρ 2-2 το οποίο θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι κολακευτικό, με βάση την εικόνα που έχουν. Τα παιχνίδια τους, τα κερδίζουν στο όριο και δεν έχουν καταφέρει να πείσουν σε καμία περίπτωση με την απόδοση τους. Εκτός για την ομάδα του Ιβάνοβιτς είναι ο Άλεκ Πίτερς, Σημαντική απώλεια.

Η Μονακό από την άλλη, έχει και εκείνη ρεκόρ 2-2 αλλά με τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Οι δύο ήττες της είναι κόντρα σε μεγαθήρια. Ηττήθηκε στην παράταση στο «Πριγκιπάτο» από την Μπαρτσελόνα, ενώ η άλλη της ήττα ήρθε δύσκολα στην Μαδρίτη από την Ρεάλ. Δύο παιχνίδια που δεν είχε κυκλώσει. Έχει λευκό απουσιολόγιο, και σίγουρα μπορεί να κάνει ζημιά.

Τα παιχνίδια των δύο ομάδων, τα έχω παρακολουθήσει όλα. Η Μπασκόνια δεν μου απορρέει καμία εμπιστοσύνη. Όχι μόνο για τις ήττες που κάνει, αλλά κυρίως για την εμφάνιση που δείχνει. Από την άλλη, η Μονακό συνδυάζει σκληράδα και ταχύτητα. Έχει τον Τζέιμς, που είναι πάντα καθοριστικός και της ταιριάζει το στυλ των Βάσκων.

Η πρώτη μου επιλογή θα είναι ένα combo. Να μην ηττηθεί η Μονακό με παραπάνω από 9 πόντους και να σημειωθούν στο παιχνίδι τουλάχιστον 149 πόντοι στο 1,80. Αρκετά καλή επιλογή που περικλύει τα όσα αναλύσαμε πιο πάνω.

Ακόμα έχω κρατήσει και ένα ειδικό στοίχημα. Ο Ντανίλο Άντζουσιτς να σημειώσει τουλάχιστον 9 πόντους στο 1,75. Έρχεται με… φόρα από το πρωτάθλημα, αφού στην αναμέτρηση κόντρα στην Ντιζόν είχε σημειώσει 16 πόντους. Το προτέρημα του, είναι πως μπορεί και απειλεί τόσο από κοντά όσο και από μακριά από το καλάθι.

Τέλος αρκετά ενδιαφέρον και value, με την εικόνα που έχουμε ως τώρα από τις δύο ομάδες είναι το διπλό της Μονακό, που πληρώνει στο 2,30. Θεωρώ πως είναι αρκετά υψηλό. Δεν δικαιολογείται αγωνιστικά το 1,65 στην Μπασκόνια, που μέσα στα παιχνίδια της χάνεται. Μένει αυτό όμως να το δούμε και στο παρκέ.

Το παιχνίδι μου

22/10 21:30, Μπασκόνια – Μονακό 2+ 9,5 και over 148,5 1,80 με 60 μονάδες (Bet365)

22/10 21:30, Μπασκόνια – Μονακό Άντζουσιτς over 8,5 πόντοι 1,75 με 40 μονάδες (Stoiximan.gr)

22/10 21:30, Μπασκόνια – Μονακό 2 2,30 με 30 μονάδες (Novibet)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης