novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με δύο ειδικά και ένα combo του 4,40

Με δύο ειδικά και ένα combo του 4,40

Καλημέρα φίλοι μου και καλό Σαββατοκύριακο. Με 1/3 επιλογές έκλεισε η διαβολοβδομάδα στην Ευρωλίγκα, στην αναμέτρηση της Ζενίτ με την Μπασκόνια, με τους Ρώσους να κερδίζουν εύκολα με 83-54.

Το σημείο που επιβεβαιώθηκε και εύκολα, ήταν ο άσος με τουλάχιστον 6 πόντους στο 1,82. Το combo μας με την απλή νίκη της Ζενίτ, το over της στους 72,5 αλλά και το συνολικό over στους 140,5 χάθηκε για 4 πόντους μιας και η Μπασκόνια έμεινε γι’ ακόμα ένα παιχνίδι υπερβολικά χαμηλά. Ακόμα, για μισό πόντο χάθηκε το over 12,5 του Αμερικανού Γουέιντ Μπάλντγουιν που σταμάτησε στους 12.

Προγνωστικά μπάσκετ Ελλάδας

Παρακάτω εκτιμήσεις, αναλύσεις και προγνωστικά για τα σημερινά παιχνίδια από την Ελλάδα

30/10 20:00, Ιωνικός – ΑΕΚ

Ένα σπουδαίο παιχνίδι, αρκετά κρίσιμο διεξάγεται στον Πλάτωνα, εκεί όπου η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Ιωνικό. Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από συντριβή στην Πορτογαλία κόντρα στην Σπόρτινγκ με 87-54 για το FIBA Europe Cup. Στον αντίποδα, η ΑΕΚ δεν είχε παιχνίδι για το BCL, οπότε και είχε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί και να ξεκουραστεί.

Η ομάδα του Σεγκούρα, μετρά 4 συνεχόμενες ήττες και δείχνει να μην βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Ή αν θέλετε, δείχνει πως δεν μπορεί να διαχειριστεί το βάρος δύο διοργανώσεων με αυτό το ρόστερ που διαθέτει. Από την άλλη, η ομάδα του Στέφανου Δέδα, κέρδισε με τα χίλια… ζόρια τον Άρη με buzzerbeater του Πετρόπουλου και γλίτωσε το… «κάζο».

Αμφότερες οι ομάδες δεν είναι στα καλύτερα τους. Οι επιλογές μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τρεις. Η πρώτη αφορά το over 10,5 στο 1,87 του Ίαν Χαμερ. Ο Αμερικανός έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια με την φανέλα της ΑΕΚ και μοιάζει αναντικατάστατος. Μετρά κατά σειρά 9, 22 και 14 πόντους. Στα δύο τελευταία παιχνίδια αγωνίστηκε και πάνω από 34 λεπτά. Μπορεί να επιβεβαιώσει το line του.

Η δεύτερη μας επιλογή είναι το over 7,5 πόντοι του Άρτις. Στο ξεκίνημα της σεζόν, λογίζονταν ως το βαρύ πυροβολικό της ομάδας από την Νίκαια. Ωστόσο τελευταία δεν είναι διψήφιος, αλλά τους 8-9 πόντους του τους βάζει. Είναι σκόρερ ολκής και το χαμηλό line μας δίνει πάτημα να τον εμιστευτούμε.

Τέλος έχουμε δημιουργήσει και ένα combo. Να κερδίσει η ΑΕΚ το παιχνίδι, να σημειωθούν τουλάχιστον 17 τρίποντα στο ματς, να μην βάλει ο Ιωνικός πάνω από 83 πόντους και να μην βάλει η ΑΕΚ πάνω από 87. 4,40. Αρκετά μεγάλη απόδοση για τα ζητούμενα μας. Θεωρώ πως το ματς θα έχει τρίποντα, αφού αμφότερες οι ομάδες σουτάρουν αρκετά από την περίμετρο αλλά το σκορ δεν θα ξεφύγει. Είναι επιλογή που διακρίνω αξία και θα την βάλω στο παιχνίδι μου.

Το παιχνίδι μου

30/10 20:00, Ιωνικός – ΑΕΚ Χάμερ over 10,5 πόντοι 1,87 με 30 μονάδες (Stoiximan.gr)

30/10 20:00, Ιωνικός – ΑΕΚ Άρτις over 7,5 πόντοι 1,87 με 25 μονάδες (Stoiximan.gr)

30/10 20:00, Ιωνικός – ΑΕΚ 2 & over 16,5 τρίποντα & Ιωνικός under 83,5 & AEK under 87,5 4,40 με 25 μονάδες (Stoiximan.gr)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης