novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Στήλη με ματιά στο… αύριο

Στήλη με ματιά στο… αύριο

Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα να έχουμε. Ελπίζω να είστε όλοι υγιείς. Σπουδαία εβδομάδα έρχεται με πολλές επιλογές, κυρίως από Ευρωλίγκα, όπου υπάρχει «διαβολοβδομάδα» με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Διεξάγονται παιχνίδια και για το BCL, αλλά και για το Eurocup.

Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Ολυμπιακός παρέμεινε αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 86-68. Στην χθεσινή στήλη, παρόλο που δεν βάλαμε μονάδες, μιλήσαμε για τον διπλό με +19,5, αφού ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στην Ευρωλίγκα.

Πάμε στα φρέσκα κουλούρια. Τα σημερινά, αλλά και τα αυριανά.

Προγνωστικά μπάσκετ BCL

Παρακάτω εκτιμήσεις, αναλύσεις και προγνωστικά για τα σημερινά παιχνίδια από τo BCL

15/11 19:30, ΑΕΚ – Ρίγα

Παιχνίδι τελικός για την ΑΕΚ, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, που υποδέχεται την Ρίγα, με στόχο την νίκη που μπορεί να την κρατήσει «ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης. Η «Ένωση» έχει ρεκόρ 0-3 και είχε ηττηθεί στην Λετονία με 92-76. Το ιδανικό είναι να βρει μια νίκη με διαφορά 17 πόντων, αλλά επειδή είναι απίστευτα δύσκολο, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο θέλουν να κάνουν τουλάχιστον το πρώτο βήμα για την πρόκριση με απλή νίκη. Αν έρθει η διαφορά, έχει καλώς.

Αμφίβολος είναι ο Ανγκόλα, εκτός παραμένει ο Πετρόπουλος. Μέσα σε όλα, στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας, ο Γέλοβατς είχε λιποθυμικό επεισόδιο. Άπαντες στην ομάδα έχουν θορυβηθεί, αφού η κατάσταση είναι κρίσιμη. Η ΑΕΚ ακόμα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δύο νέα αποκτήματά της λόγω των ban, που ακόμα δεν έχουν διευθετηθεί. Πολλά προβλήματα, και το μυαλό στον Σέρβο.

Από την άλλη, η Ρίγα έχει μόνο μία νίκη, μόνο κόντρα στην ΑΕΚ στην έδρα της. Γνωρίζει πως με «διπλό» σφραγίζει τουλάχιστον την συμμετοχή της στο «play in» τουρνουά.

Συνεχίζει να βαδίζει ακάθεκτη στην εγχώρια Λίγκα. Η Ρίγα πέτυχε ακόμη μια εύκολη νίκη αλλά το σημαντικότερο είναι πως κατάφερε να χαλαρώσει με αρκετές αλλαγές και ροτέισον. Η αλήθεια είναι πως εκτός έδρας χάνει τη δυναμική της.  Ζει και πεθαίνει από το περιφερειακό της σουτ και στην καλή της μέρα, μπορεί να πετύχει μεγάλες νίκες.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχω κρατήσει κάποιες επιλογές, που θεωρώ πως έχουν ενδιαφέρον. Η πρώτη είναι το «διπλό» των Λετονών στο 1,99 απόδοση. Το μυαλό της ΑΕΚ φαντάζει να είναι επηρεασμένο και η ψυχολογία δεν μοίαζει να είναι και στα ύψη. Οι Λετονοί είναι αλλοπρόσαλοι και με το περίεργο παιχνίδι τους μπορούν να κάνουν την ζημία.

Η δεύτερη επιλογή μου αφορά ένα combo. Να μην ηττηθεί η Ρίγα με περισσότερους από 7 πόντους, να σημειωθούν στο παιχνίδι πάνω από 152 πόντοι και να σημειώσει η Ρίγα τουλάχιστον 69, στο 1,76. Πρόκειται για μία επιλογή που έχει μέσα της, όλα όσα έχουμε αναλύσει.

Η τρίτη επιλογή μου, αφορά το over 159,5 στο 1,80. Και οι δύο ομάδες, δίνουν έμφαση στην επίθεση με τρομερά ποσοστά από την περίμετρο και πολλές κατοχές. Το δόγμα «όσα βάλουμε όσα φάμε» υπερισχύει και θεωρώ πως μπορούν να μπουν πάνω από 160 πόντοι στο ματς.

Τέλος θα κλείσω με τρια ειδικά παικτών. Το πρώτο αφορά τον Ράιλι, τον Αμερικανό γκαρντ της Ρίγα. Στο πρώτο παιχνίδι είχε σημειώσει 25 πόντους και ήταν ασταμάτητος. Ηγείται των Λετονών, ενώ αγωνίζεται και τουλάχιστον 30 λεπτά. Το over 13,5 στο 1,75 είναι μία καλή επιλογή. Ακόμα, το over του Κάρι είναι καλή επιλογή. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι σταμάτησε στους 19, και δύσκολα περιορίζεται από την ΑΕΚ. Το line του σήμερα είναι στους 12,5 πόντους στο 2,00 απόδοση.

Προγνωστικά μπάσκετ Ευρωλίγκας

Παρακάτω εκτιμήσεις, αναλύσεις και προγνωστικά για τα σημερινά παιχνίδια από την Ευρωλίγκα

16/11 21:30, Μπάγερν Μονάχου – Φενέρμπαχτσε

Σπουδαίο παιχνίδι στην Γερμανία, με την Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σε μία εβδομάδα με «διπλή αγωνιστική». Αμφότερες οι ομάδες, προέρχονται από δύο αρνητικά αποτελέσματα και βαριές ήττες. Η Μπάγερν Μονάχου, ηττήθηκε από την Μονακό με κάτω τα χέρια με 94-71 ενώ χθες γνώρισε ήττα – σοκ και αποκλεισμό από το κύπελλο από την Τσέμνιτζ με 85-80. Δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.

Από την άλλη η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, εκεί που έδειχνε ότι ανεβάζει στροφές, ηττήθηκε από την Μιλάνο στην Τουρκία με το βαρύ 68-43. Έβγαλε αντίδραση και κέρδισε την Μερκεζεφεντί με 85-77.

Θεωρώ πως η Φενέρμπαχτσε είναι πιο ποιοτική ομάδα από την Μπάγερν με περισσότερες λύσεις. Οφείλει να βγάλει αντίδραση, για να μείνει ψηλά στην βαθμολογία. Το διπλό αυτή την στιγμή παίζεται στο 1,95, σε τιμή αουτσάιντερ. Θα το κρατήσω. Οι Τούρκοι, έχουν μεγαλύτερη ποιότητα και παίκτες με τεράστια εμπειρία.

16/11 21:30, Μπασκόνια – Ερυθρός Αστέρας

Σε ένα παιχνίδι με δύο από τις ομάδες που μάλλον δεν θα προλάβουν το τρένο της οκτάδας, η Μπασκόνια αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στην Βιτόρια. Οι γηπεδούχοι, μετρούν δύο συνεχόμενες νίκες, αλλά έχουν εκμηδενίσει τα προβλήματα τραυματισμών που είχαν και πάιζουν καλύτερα.

Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε καλύτερο φεγγάρι. Προέρχεται από 2 εντός έδρας νίκες κόντρα σε Παναθηναϊκό και Βιλερμπάν. Ωστόσο, άπαντες γνωρίζουν ότι η δύναμη του Ερυθρού είναι η έδρα του. Εκτός έδρας, δεν τα πηγαίνει καλά.

Η Μπασκόνια είναι πιο έμπειρη ομάδα και ποιοτική και πλήρης είναι το μεγάλο φαβορί να κερδίσει τον Ερυθρό και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, παίρνοντας ψυχολογία. Η επιλογή μου για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ο άσος με τουλάχιστον 5 πόντους, στο 1,85.  

Ποντάρουμε στην έδρα, την ποιότητα και την αντίδραση που οφείλουν να βγάλουν οι Βάσκοι.

Το παιχνίδι μου

15/11 19:30, ΑΕΚ – Ρίγα Ράιλι over 13,5 1,75 με 30 μονάδες (Stoiximan.gr)

15/11 19:30, ΑΕΚ – Ρίγα Κάρι over 12,5 2,00 με 15 μονάδες (Stoiximan.gr)

15/11 19:30, ΑΕΚ – Ρίγα over 159,5 1,80 με 50 μονάδες (Stoiximan.gr)

15/11 19:30, ΑΕΚ – Ρίγα 2 1,99 με 30 μονάδες (Betshop)

15/11 19:30, ΑΕΚ – Ρίγα 2+7,5 και Ρίγα over 68,5 και over 152,5 1,76 με 35 μονάδες (Bet365)

Ανοιχτά στοιχήματα για 16/11

16/11 21:30, Μπάγερν Μονάχου – Φενέρμπαχτσε 2 1,95 με 25 μονάδες (Bet365)

16/11 21:30, Μπασκόνια – Ερυθρός Αστέρας 1 -5,5 1,85 με 25 μονάδες (Stoiximan.gr)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης