novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ένα κάθε ημέρα

Ένα κάθε ημέρα

ena_kathe_mera

Μια Φροζινόνε επιβεβαιώθηκε την Κυριακή, αφού η Ρόντα δεν μας δικαίωσε για δεύτερη σερί εβδομάδα, ενώ η Πάλας δεν κράτησε το υπέρ της 1-0 παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα. Επιστροφή του 70% του πονταρίσματος της ημέρας, που σε συνδυασμό με τη νίκη του Σαββάτου, κλείνει θετικά το διήμερο.

Στο τρέχων κουπόνι ελάχιστα πράγματα, με …το ζόρι που λένε. Υπάρχουν κάποια ζευγάρια που σηκώνουν κουβέντα, αλλά από τη θεωρητική συζήτηση μέχρι το να βάλεις τα λεφτά σου πάνω τους υπάρχει μια μεγάλη απόσταση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το αποψινό Νότιγχαμ-Πρέστον στην Τσάμπιονσιιπ. Από τέσσερις σερί ήττες η Νότιγχαμ, θεωρητικά σαν φαβορί αξίζει κόντρας, αλλά δεν παύει να είναι μια σοβαρή ομάδα, με καλό προπονητή, και ποιοτικό ρόστερ, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να γυρίσει την κατάσταση.

Ετσι το μόνο που απέμεινε από το Αγγλικό μενού είναι η Σριούσμπερι. Μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, αλλά καταφέρνει να παίρνει αυτό που θέλει, είναι σε θετικότατο μομέντουμ και βρίσκει μια Κόβεντρι που κάνει κοιλιά. Χωρίς νίκη εδώ και τρία παιχνίδια, δίχως να σκοράρει στα δύο πρόσφατα, δεν είναι τόσο φαβορί όσο μαρτυρά το σετ.

Αντε να βάλουμε και τον άσο-φαβορί της Χάντερσφιλντ από το νησί. Για τη Ρέντινγκ το πρωτάθλημα έχει σχεδόν τελειώσει. Ούτε ανεβαίνει, ούτε κινδυνεύει. Το ματς της χρονιάς είναι το παρασκευιάτικο με την Πάλας για το κύπελλο. Θεωρώ δεδομένο το ευρύ rotation απόψε.

Περνάω στη Γαλλία, και αυτόματα στα παιχνίδια της Τετάρτης. Δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις, που ίσως κάτι… κρύβουν. Εν αρχή η Μπαστιά, μια από τις δυνατότερες έδρες στη χώρα, με ήδη εννέα άσους μπροστά στο κοινό της. Έπαιξε Σάββατο και δίνει δεύτερο σερί εντός, άρα …μηδέν μετακίνηση. Σε αντίθεση με τη Ναντ, που σε διάστημα έξι ημερών ετοιμάζεται για το τρίτο τη ταξίδι. Απογοητευτική στα δύο προηγούμενα. Αποκλεισμός στο κύπελλο από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και ήττα με κάτω τα χέρια στο ντέρμπι της Βρετάνης από τη Ρεν. Το τελευταίο μάλιστα έγινε Κυριακή, που σημαίνει ένα 24ωρο λιγότερης ξεκούρασης.

Αυτή που δεν καταλαβαίνει από ταξίδια είναι η Μαρσέιγ. Από την επίσκεψή της στο Παρίσι τον Οκτώβριο έχει να γνωρίσει την ήττα. Όσο κακή είναι στο «Βελοντρόμ» τόσο αποτελεσματική είναι μακριά από αυτό, κάτι που επιτρέπει να σημειώσουμε άλλο ένα πιθανό διπλό  στη χωρίς νίκη εδώ και εννέα, Γκαζελέκ.

Κλείνω με Europa League. Διπλές αναμετρήσεις, μπορεί κάποια αουτσάιντερ, όπως η Τότεναμ, να φαντάζουν τεράστια, αλλά μη ξεχνάμε πως υπάρχουν και ρεβάνς. Ετσι θα ασχοληθώ μόνο με έναν άσο. Αυτόν της Βασιλείας. Οι Ελβετοί έχουν καθιερωθεί πλέον ως μια υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη, με σταθερή παρουσία κάθε χρόνο στα νοκ άουτ. Ξεκούραστοι αφού δεν είχαν αγώνα πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο, υποδέχονται μια Σεβίλλη, που απογοητεύει κάθε φορά που ξεμυτίζει από την Ανδαλουσία. Καμία ήττα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη μακριά από τη βάση της, αρνητικότατο σερί. Μέτρια έως κακή στο πρόσφατο με την ντεφορμέ Χετάφε και πολύ επιβαρυμένη, αφού παίζει ασταμάτητα το τελευταίο διάστημα.

Συνοπτικά, ένα πάτεντ με ένα αουτσάιντερ από κάθε ημέρα (Σρούσμπερι, Μπαστιά, Βασιλεία) και μια δυάδα με φαβορί (Χάντερσφιλντ-Μαρσέιγ), με το ποντάρισμα όχι ιδιαίτερα δυνατό, αφού το κουπόνι δεν λέει και πολλά πράγματα. Το ποντάρισμα μοιράζεται με τρόπο τέτοιο ώστε ένα μονό αποδεκτό να επιστρέφει το 50% του πονταρίσματος, ενώ οτιδήποτε άλλο (μονό και δυάδα, δύο μονά, η δυάδα με τα φαβορί κτλ) να δίνει κέρδος.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Αουτσάιντερ

Αγγλία Λιγκ 1 – Τρι 8/3 21:45  Σρούσμπερι – Κόβεντρι 1  (3.40)

Γαλλία 1 – Τετ 9/3 19:30  Μπαστιά – Ναντ 1  (3.00)

Αγγλία Πρέμιερ Λιγκ – Πεμ 10/3 20:00  Βασιλεία – Σεβίλλη 1  (3.25)

 

Παιχνίδι με φαβορί

Αγγλία Πρέμιερ Λιγκ – Τρι 8/3 21:45  Χάντερσφιλντ – Ρέντινγκ 1  (2.00)

Γαλλία 1 – Τετ 9/3 19:30  Γκαζελέκ – Μαρσέιγ 2   (2.15)

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLLWWLWLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2414.71961.303.4189.12%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης