novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Η μητέρα των μαχών: Τώρα οι δύο τους

Η μητέρα των μαχών: Τώρα οι δύο τους

Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα να έχουμε. Μία εβδομάδα που για εμάς τους λάτρεις της «σπυριάρας» αρχίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για την Stoiximan Basket League. Τι καλύτερο, από ξεκίνημα εβδομάδας; Πάμε μαζί, να αναλύσουμε το ντέρμπι αλλά και να δούμε αν υπάρχουν ευκαιρίες στο στοιχηματικό κομμάτι.

Προγνωστικά μπάσκετ Ελλάδας

Παρακάτω εκτιμήσεις, αναλύσεις και προγνωστικά για τα σημερινά παιχνίδια από την Ελλάδα

22/11 19:30, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Το παιχνίδι της αγωνιστικής (και όχι μόνο) διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι εντυπωσιακοί φέτος, κυρίως στην έδρας του που είναι αήττητοι και τα πηγαίνουν εξαιρετικά τόσο σε Ελλάδα όσο και Ευρώπη. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν έχουν ακόμα ήττα μετά από 7 αγωνιστικές, ενώ στην Ευρωλίγκα έχουν 7 νίκες και 4 ήττες (όλες οι νίκες στο ΣΕΦ).

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει μία ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή που γνώρισε από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη. Η Ευρωλίγκα, είναι μία πονεμένη ιστορία για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, αφού μετά από 11 αγωνιστικές φιογυράρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 2-9. Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι κρίσιμη, ωστόσο άπαντες έχουν καταλάβει το πρόβλημα.

Το μεγάλο φαβορί του παιχνιδιού, είναι ο Ολυμπιακός. Όχι μόνο τόσο της φόρμας του, ότι κερδίζει δηλαδή, αλλά λόγω ότι παίζει στην έδρα του. Που φέτος είναι φρούριο. Η τίμη του άσου, βρίσκεται στο 1,27. Δεν αξίζει καθόλου δηλαδή.

Ανεξαρτήτου πονταρίσματος και τι έμπνευσης έχει ο καθένας για σήμερα, οφείλω να πω πως στα ντέρμπι, δεν παίζει ρόλο η φόρμα, αλλά η θέληση, το πάθος και η δίψα που θα δείξουν οι ομάδες. 

Η πρώτη μου επιλογή για το αποψινό παιχνίδι, θα είναι ένα combo. Να κερδίσει ο Ολυμπιακός με τουλάχιστον 3 πόντους και να μην σημειωθούν στο παιχνίδι περισσότεροι από 164. Ο Ολυμπιακός δείχνει φέτος στην έδρα του να είναι πολύ σκληρός και συμπαγής. Το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο και οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν ώθηση από την έδρα τους. Όσον αφορά τους πόντους, αμφότερες θεωρώ πως θα πάνε το παιχνίδι στην δύναμη και στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός από εκεί ξεκινάει τα παιχνίδια του, ενώ και από την άλλη το «τριφύλλι» πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό για να μην χάσει τελείως τον… «μπούσουλα».

Ακόμα, θα πάω σε ένα ειδικό στοίχημα στην Stoiximan.gr. Όπως έγραψα λίγο πιο πάνω, το παιχνίδι θεωρώ πως θα είναι «κλειστό», «σκληρό» και θα πάει στην δύναμη και στο νεύρο. Έτσι, πιστεύω πως θα υπάρχουν αρκετές άστοχες επιθέσεις. Αυτό, ισοδυναμεί με ριμπάουντ. Το over 67,5 ριμπάουντ και για τις δύο ομάδες «πληρώνει» στο 1,75 και είναι μία επιλογή που έχει στοιχηματική αξία και μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Τέλος έχω κρατήσει κάποια ειδικά στοιχήματα παικτών. Το πρώτο είναι το over 12,5 πόντοι του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Έλληνας γκαρντ, είναι σε εξαιρετική κατάσταση φέτος, παίζει τρομερά τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση και έχει βρει ρυθμό. Βέβαια, πρέπει να συνυπολογίσουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα στην περιφερειακή άμυνα και θα δοθούν πολλές ευκαιρίες στον Ντόρσεϊ.

Ακόμα, έχω κρατήσει το over 0,5 εύστοχο τρίποντο του Γουόκαπ. Ο Αμερικανός είναι ο αμυντικός ογκόλιθος στον Ολυμπιακό και δεν έχει τόσο καλό περιφερειακό σουτ. Αυτό το ξέρει ο Πρίφτης, και σίγουρα θα προτιμήσει να του δώσει χόρο, μιας και στα σκριν θα παίζει άντερ. Ο Γουόκαπ 2-3 τρίποντα θα πάρει, ειδικά αν του τα δίνει η άμυνα και μπορεί να ευστοχήσει έστω σε ένα και να μας πληρώσει.

O Σάσα Βεζένκοφ, έχει μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Βούλγαρος, απειλεί και μέσα και έξω από το καλάθι, ενώ πολλές φορές προτιμά το τρίποντο παιχνίδι του. Το over 4,5 εκτελεσμένα τρίποντα στο 2,25 έχει αξία στην Stoiximan.gr

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό έχω κρατήσει δύο επιλογές. Η μία αφορά τον Νταρίλ Μέικον που είναι ο καλύτερος επιθετικός του Παναθηναϊκού. Ωστόσο η άμυνα του Ολυμπιακού ξέρει να περιορίζει τα αντίπαλα γκαρντ με την περιφερειακή του άμυνα. Θεωρώ πως ο Αμερικανός θα τα βρει σκούρα. Το under 14,5 πόντοι του στο 1,75 έχει στοιχηματική αξία.

Τέλος, μου αρέσει αρκετά το over 3,5 ριμπάουντ του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο έμειρος φόργουορντ θα αγωνιστεί αρκετή ώρα στο παρκέ. Δίνει μάχες μέσα στην ρακέτα, ενώ επειδή θα πάρει και αρκετό χρόνο στο παρκέ μπορεί να κατεβάσει 4 «σκουπίδια». Το 1,95 μου αρέσει και θα το… «τιμήσω».

Το παιχνίδι μου

22/11 19:30, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-2,5 και under 164,5 1,81 με 50 μονάδες (Bet365)

22/11 19:30, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός over 67,5 ριμπάουντ 1,75 με 25 μονάδες (Stoiximan.gr)

22/11 19:30, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Ντόρσεϊ over 12,5 πόντοι 1,87 με 20 μονάδες  (Stoiximan.gr)

22/11 19:30, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Γουόκαπ over 0,5 τρίποντο 1,75 με 30 μονάδες (Stoiximan.gr)

22/11 19:30, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Παπαπέτρου over 3,5 ριμπάουντ 1,95 με 20 μονάδες (Stoiximan.gr)

22/11 19:30, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Μέικον under 14,5 1,75 με 25 μονάδες (Stoiximan.gr)

22/11 19:30, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Βεζένκοφ over 4,5 εκτελεσμένα τρίποντα 2,25 με 20 μονάδες (Stoiximan.gr)

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης