novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Έχει «ψωμί» το αποψινό πρόγραμμα

Έχει «ψωμί» το αποψινό πρόγραμμα

Καλημέρα φίλοι μου. Το «καυτό» μπασκετικά τετραήμερο ξεκινάει σήμερα, με αρκετές αναμετρήσεις από την Ευρωλίγκα, όπως και αύριο. Σαββατοκύριακο, υπάρχουν τα εγχώρια πρωταθλήματα, οπότε και μετά την διακοπή για τα «παράθυρα» θ’ ασχοληθούμε με αυτά.

Πριν ξεκινήσουμε για τα σημερινά της Ευρωλίγκα, να πούμε δύο πράγματα γι’ αυτά που είδαμε χθες στου Στρέφη, με την στήλη μας να κάνει το 0/3 επιλογές, στην αναμέτρηση του Τρίτωνα με τον Αμύντα. Οι γηπεδούχοι, επικράτησαν με 89-54 της ομάδας του Υμηττού και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Το παιχνίδι ήταν στο 39-35 περίπου 3μιση λεπτά για το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Έκτοτε και για πάνω από 12-13 αγωνιστικά λεπτά το σερί που «έτρεξε» ο Τρίτωνας ήταν 41-3 επιμέρους σερί! Ο Αμύντας, σημείωσε μόλις 3 πόντους σε 13 λεπτά. Ασύλληπτα πράγματα. Όσα χρόνια παρακολουθώ μπάσκετ, τέτοιο σερί και τέτοια δυστοχία δεν έχω ξαναδεί. Ποτέ. Εκ του αποτελέσματος το διάβασμα αποδείχθηκε λάθος και δικαίως ελέω της μεγάλης διαφοράς χάσαμε μεγάλο μέρος της κάβας μας, που βρισκόταν σε ανοδική πορεία το τελευταίο 20ήμερο.

Προγνωστικά μπάσκετ Ευρωλίγκας

Παρακάτω εκτιμήσεις, αναλύσεις και προγνωστικά για τα σημερινά παιχνίδια από την Ευρωλίγκα

2/12 19:00, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός

Σπουδαίο παιχνίδι στην Μόσχα, ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι «Μοσχοβίτες» ακόμα σε ένα παιχνίδι εντός έδρας… «έπαιξαν με την φωτιά» και λίγο έλειψαν να «καούν» από την Μπάγερν Μονάχου, που τελικά κέρδισαν με 77-74. Το ρεκόρ της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη είναι 7-5 και θέλει πάση θυσία την νίκη για να παραμείνει στην οκτάδα. Αμφίβολος δίνεται ο Τορνίκε Σενγκέλια, που δεν αγωνίστηκε και στο παιχνίδι της χώρας του με την Ισπανία.

Από την άλλη, σε καλό φεγγάρι δείχνει να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Μετά το «διπλό» στο ΣΕΦ, οι «πράσινοι» κέρδισαν και την Ζενίτ στο ΟΑΚΑ, με την αυτοπεποίθηση τους να ανεβαίνει διαρκώς. Ωστόσο σήμερα στην Μόσχα, θα έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα. Την απουσία του αρχηγού τους, Ιωάννη Παπαπέτρου. Ακόμα, αμφίβολος είναι και ο Γιώργος Παπαγιάννης, που έχει υποστεί ένα διάστρεμμα.

Ο Παναθηναϊκός, φαίνεται να έχει το μομέντουμ, αλλά η ΤΣΣΚΑ την ποιότητα. Δεν πείθει, αλλά η απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου και το «πρέπει» των Μοσχοβίτων, με πάει προς μία εύκολη επικράτηση της «Ρωσικής Αρκούδας».

Η πρώτη μου επιλογή θα είναι ο άσος με χάντικαπ στους 12,5 πόντους στο 1,80, θεωρώντας πως η ΤΣΣΚΑ μπορεί από την αρχή να ελέγξει το παιχνίδι και να πάρει σχετικά εύκολα. Η δεύτερη επιλογή μου είναι το over 158,5, επίσης στο 1,80. Αμφότερες οι ομάδες μπορούν να σκοράρουν. Είναι πιο ποιοτικές επιθετικά, παρά αμυντικά. Η ΤΣΣΚΑ οφείλει να πάει το παιχνίδι της πάνω από τους 85 πόντους, για να κερδίσει. Σε όσα ματς της, το σκορ πηγαίνει χαμηλά, η ΤΣΣΚΑ είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Τέλος, έχω δημιουργήσει και ένα combo που έχει στοιχηματική αξία. Να κερδίσει η ΤΣΣΚΑ τουλάχιστον με 7 πόντους, να σημειώσει η ίδια τουλάχιστον 80 και ο Παναθηναϊκός τουλάχιστον 65 στο 1,83.

2/12 20:30, Μπάγερν Μονάχου – Βιλερμπάν

Στο Μόναχο επιστρέφει η Μπάγερν, μετά την τεράστια προσπάθεια της για να αλώσει την Μόσχα. Οι Βαυαροί, ήλεγχαν το παιχνίδι για 38 λεπτά, αλλά στο τέλος «λύγισαν» από την ΤΣΣΚΑ και ηττήθηκαν με 77-74. Ωστόσο μετά από τέτοια εμφάνιση εκτός από απογοήτευση έχει και μεγάλη αυτοπεποίθηση ότι κάτι γίνεται καλά στο στρατόπεδο του Τρινκιέρι.

Από την άλλη, η Βιλερμπάν πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Μονακό στο εγχώριο ντέρμπι με τρίποντο από το κέντρο του Χάουαρντ. Το ρεκόρ της βελτιώθηκε στο 7-5 και παραμένει στην 8αδα της βαθμολογίας. Όσον αφορά στους απόντες, εκτός αποστολής έμειναν  λόγω κορονοϊού ο Αμερικανός γκαρντ Μάρκος Νάιτ και ο ψηλός Οσετκόβσκι. Ακόμα, εκτός λόγω τραυματισμών παραμένουν οι Ρέιμαρ Μόργκαν και Ντέιβιντ Λάιτι.

Στην έδρα της η Μπάγερν Μονάχου έχει τρεις νίκες και δύο ήττες. Ωστόσο, η διαφορά που κερδίζει δεν είναι μεγάλη. Κατά μέσο όρο κερδίζει με 5,7 πόντους. Η Βιλερμπάν έχει νικήσει στα τρία από τα πέντε ματς εκτός έδρας έχοντας κατά μέσο όρο  75,8 πόντους. Οι Βαυαροί στην αντίπερα όχθη σκοράρουν 76,6 στην έδρα τους.

Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι με τους «Βαυαρούς» ν’ αντέχουν και να μένουν σε τροχιά οκτάδας. Το σημείο που έχω επιλέξει είναι το διπλό με 12,5 πόντους για την Βιλερμπάν και το over 140,5 στο 1,75. Η Μπάγερν αναμένω να κερδίσει όπως προείπα, αλλά όχι και τόσο εύκολα, ενώ το ζητούμενο είναι οι δύο ομάδες να φτάσουν στην συγκομιδή που μας έχουν συνηθίσει στα τελευταία παιχνίδια τους.

2/12 21:45, Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ένα από τα ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στην Μαδρίτη, με την Ρεάλ να υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε σερί νίκες και εννέα στα 10 τελευταία τους παιχνίδια  που μαζί με την Ουνίξ Καζάν είναι οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της διοργάνωσης.

Πέμπτο εκτός έδρας ματς στους έξι τελευταίους αγώνες για τη Μακάμπι που αρχίζει και βγάζει κούραση από τα ταξίδια και το πληρώνει με ήττες. Τελευταία ήταν από την  Άλμπα στο Βερολίνο με 91-86 την περασμένη εβδομάδα σε ένα ματς στο οποίο κυνηγούσε από το πρώτο δευτερόλεπτο στο σκορ. Πλέον το ρεκόρ της είναι στο 7-5 και αρχίζει να έχει πρόβλημα για την πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχω δημιουργήσει ένα combo. Να μην ηττηθεί η Μακάμπι με περισσότερους από 15 πόντους, να σημειώσει η ίδια τουλάχιστον 70 και τουλάχιστον 70 και η Ρεάλ Μαδρίτης στο 1,76. Αμφότερες σκοράρουν αρκετά, ενώ περιμένω ένα παιχνίδι που δεν θα ξεφύγει πολύ στο σκορ. Η Μακάμπι, ψάχνει το «διπλό» ψυχολογίας που θα την οδηγήσει και πάλι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

Το παιχνίδι μου

2/12 19:00, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός over 158,5 1,80 με 25 μονάδες (Stoiximan.gr)

2/12 19:00, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός 1 -12,5 1,80 με 25 μονάδες (Stoiximan.gr)

2/12 20:30, Μπάγερν Μονάχου – Βιλερμπάν 2 +12,5 και over 140,5 1,75 με 30 μονάδες (Stoiximan.gr)

Δυάδα (Bet365)

2/12 19:00, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός 1 -6,5 & ΤΣΣΚΑ over 79,5 & Παναθηναϊκός over 64,5 1,83

2/12 21:45, Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ 2+15,5 & Μακάμπι over 69,5 πόντοι & Ρεάλ over 69,5 πόντοι 1,76.

Στην δυάδα απόδοσης 3,22 20 μονάδες και το καθένα μόνο του από 30 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης