• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Super League 2/Γ Εθνική: Παιχνίδι στις διαφορές αποδόσεων

Super League 2/Γ Εθνική: Παιχνίδι στις διαφορές αποδόσεων

Δεν είναι ιδιαίτερα στοιχηματικό το πρόγραμμα της Super League 2 και της Γ΄ Εθνικής σήμερα και αυτό ισχύει για έναν σημαντικό λόγο: οι αποδόσεις του Μπουκ (και εν προκειμένω, για να μην κρυβόμαστε, της Stoiximan.gr καθώς αυτόν αντιγράφουν οι υπόλοιποι στις οικείες διοργανώσεις) είναι καλά ζυγισμένες και αντανακλούν με ακρίβεια τα δεδομένα των αγώνων.

Θα ξεκινήσουμε την κουβέντα, με τις σημαντικές αλλαγές αποδόσεων στα παιχνίδια της Super League 2, οι οποίες θεωρητικά μας δίνουν πληροφορία, είτε για δεδομένα που δεν είχαν ενσωματωθεί στις αρχικές αποδόσεις, είτε για πονταρίσματα (κυρίως από «σεσημασμένους» παίκτες) που «ανάγκασαν» τον μπουκ να προβεί σε αναπροσαρμογές με όρους διαχείρισης ρίσκου.

Στον όμιλο του Βορρά, σημειώνουμε την πτώση του άσσου του Αλμωπού Αριδαίας από το 2,60 στο 2,35 και του διπλού της Αναγέννησης Καρδίτσας από το 2,60 στο 2,15. Στο ματς της Αριδαίας δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για την πτώση και το αρχικό σετ αποδόσεων ήταν πιο σωστό. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά (θα είναι το 4ο μεταξύ τους μέσα σε ένα χρόνο, καθώς πέρυσι ήταν μαζί στη Football League), ο Θεσπρωτός του Ρότσα θα παραταχθεί για πρώτη φορά κομπλέ και το ματς θα κριθεί στο μισό γκολ.

Αντίθετα, η πτώση του διπλού της Καρδίτσας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β στο γήπεδο του Μακεδονικού, δείχνει να στοιχειοθετείται από την φόρμα των «κιτρινόμαυρων» και την ασταθέστατη αγωνιστική παρουσία του ΠΑΟΚ Β. Προσοχή όμως: αφενός οι Καρδιτσιώτες έρχονται από μεσοβδόμαδο ταξίδι στην Κρήτη για το κύπελλο και αφετέρου δεν έχουν τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει πχ με τους Θεσσαλονικείς η ομάδα της Βέροιας…

Το ματς της ημέρας βέβαια για τον όμιλο του Βορρά είναι αυτό της Λάρισας, μεταξύ της ΑΕΛ κα της Βέροιας. Μέτρια η εικόνα της ΑΕΛ και με τον Κούγια να ωρύεται για διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας του. Στον αντίποδα η Βέροια έχει ξεκινήσει εξαιρετικά (4-1-0) αλλά χωρίς να θέλγει με την απόδοση της και απολαμβάνοντας περισσότερο μιας απροκάλυπτης διαιτητικής εύνοιας.

Εκρηκτικό λοιπόν το μείγμα για την σημερινή αναμέτρηση στο γήπεδο Αλκαζάρ και το καλύτερο στοίχημα θα ήταν το Under/Over στον αριθμό ανακοινώσεων που θα ακολουθήσουν το σφύριγμα της λήξης αναφορικά με την διαιτησία. Αν και μπορεί να μην χρειαστεί καν να ακουστεί το τριπλό σφύριγμα της λήξης…

Στον όμιλο του Νότου, είναι αξιοσημείωτη η πτώση της απόδοσης σε δύο διπλά: αυτό του Λεβαδειακού στην Καλλιθέα (από το 2,60 στο 2,20) και αυτό της Επισκοπής στη Ζάκυνθο (από το 1,75 στο 1,50). Παράλληλα έχει πιεστεί και άσσος των Χανίων από το 2,10 στο 1,88.

Στην πτώση της απόδοσης του Λεβαδειακού, βασική αιτία υπήρξε η μεσοβδόμαδη νίκη του επί του Ολυμπιακού για το κύπελλο (σε συνδυασμό βέβαια με την πανθομολογούμενη παραδοχή ότι η ομάδα του Ταουσιάνη διαθέτει το ποιοτικότερο ρόστερ του ομίλου). Η Καλλιθέα βέβαια μετράει μέχρι τώρα τρεις νίκες και δέχεται δύσκολα γκολ, οπότε το ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Τα Χανιά, όπως λέγαμε και την περασμένη εβδομάδα, είναι καλή ομάδα και ψάχνουν εναγωνίως την πρώτη τους νίκη, καθώς έχουν «κολλήσει» στις ισοπαλίες. Η εικόνα τους πάντως είναι θετική και μοιάζει απλά να τους λείπει ένα κλικ για να «κολλήσουν» ένα σερί από νίκες. Η Κηφισιά παράταξε κυρίως βασικούς στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ και το γεγονός ότι δεν παίζει κατενάτσιο, πιθανότατα θα βοηθήσει τα …Χανιά! Ο άσος στο 1.90 στη Fonbet, τη νέα στοιχηματική που είναι Live στην Ελλάδα, και μπορείς να κάνεις εγγραφή και να δεις τις Προσφορές* της.

Εγγραφή στη Fonbet
Εγγραφή στη FonbetΚΛΙΚ
ΕΔΩ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος Γ’ Εθνική

Από το πρόγραμμα της Γ΄ Εθνικής, αξίζει σχολιασμού το παιχνίδι Άγιος Ιερόθεος – Σαντορίνη, λόγω του τεράστιου χάσματος αποδόσεων μεταξύ Stoiximan.gr (3,60 – 3,55 – 1,78) και Bet365(8,00 – 3,75 – 1,40) με τη Σαντορίνη βέβαια να έχει το σαφώς ποιοτικότερο σύνολο (το θέμα είναι πόσο…)

Άλλο ένα παρόμοιο παράδειγμα είναι το Κερκυραϊκό ντέρμπυ μεταξύ της ουραγού Λευκίμμης και του αξιόμαχου Αγίου Ματθαίου. Πραγματικά ματς της τελευταίας ευκαιρίας για τη γηπεδούχο που δεν είναι τόσο κακή όσο λέει η βαθμολογία και δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη ή αν προτιμάτε είναι πιο σωστό σετ το 2,72 – 2,67 – 2,62 του Stoiximan από το 3,10 – 3,40 – 2,00 της Bet365.

Τα δύο παιχνίδια όμως της Γ΄Εθνικής που ξεχωρίζουν μακράν λόγω αποδόσεων (πάλι στους Εγγλέζους καθώς οι δικοί μας δείχνουν να τα έχουν μετρήσει πιο σωστά) είναι οι άσσοι του Πανδραμαϊκού και του Διαγόρα Βραχνέϊκων στο 1,90 της Bet365.

BetMarket Επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
5/12, 14:45Χανιά – Κηφισιά[email protected]3
5/12, 15:00Πανδραμαϊκός – Άρης Αβάτου[email protected]3
5/12, 15:00Διαγόρας Βραχνέικων – Παναγρινιακός[email protected]2
Κάβα Πρωταθλήματος-2.90ROI88.4%

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης