novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
«Ξεμούδιασμα» πριν τον Ερυθρό για τους «ερυθρόλευκους»

«Ξεμούδιασμα» πριν τον Ερυθρό για τους «ερυθρόλευκους»

Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα σε όλους.

Πριν ξεκινήσω με οτιδήποτε άλλο, θα ήθελα να σταθώ στον χαμό του Στέφαν Γέλοβατς. Πόσο άδικη είναι η ζωή. Πραγματικά. Από την μία μέρα στην άλλη. Ο Σέρβος, το πάντα χαμογελαστό παιδί της «Βασίλισσας» μας άφησε. Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του. Κουράγιο και δύναμη. Ο πόνος είναι ανείπωτος. Όσοι, λίγοι, τον έζησαν, μπορούν να καταλάβουν αυτό που εγώ εννοώ. Αντίο αδερφέ μου… Θα σε θυμόμαστε για πάντα, brate!

Ας ελαφρύνουμε τώρα το κλίμα…

Μετά το 5/5 του Σαββάτου ήρθε το 2/2 της Κυριακής με την στήλη μας να βαδίζει (επιτέλους) στα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο Άρης, απέδειξε ότι είναι πολύ ισχυρός εντός έδρας. Αυτή την φορά κέρδισε και το Περιστέρι με 87-68 και ανέβηκαν στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Όσον αφορά την στήλη μας, όπως προείπα, κάναμε το 2/2 στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης. Η πρώτη ήταν ο άσος του Άρη, που επιβεβαιώθηκε με μεγάλη ευκολία, ενώ η δεύτερη επιλογή ήταν το combo με τον να μην ηττηθεί ο Άρης με πάνω από 6 πόντους, να σημειώσει ο ίδιος 68 πόντους και να μπουν στο παιχνίδι τουλάχιστον 142.

Σήμερα το πρόγραμμα είναι «φτωχό» με μία αναμέτρηση για την Stoiximan Basket League με την οποία θ’ ασχοληθούμε.

Προγνωστικά μπάσκετ Ελλάδας

Παρακάτω εκτιμήσεις, αναλύσεις και προγνωστικά για τα σημερινά παιχνίδια από την Ελλάδα

6/12 15:00, Λάρισα – Ολυμπιακός

Συνέχεια της 9ης αγωνιστικής στην Stoiximan Basket League, με την Λάρισα να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο προτελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής. Οι «Πειραιώτες» μετά την ήττα στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό προέρχονται από δύο σπουδαία «διπλά» στην Ευρωλίγκα με την Μιλάνο και την Ούνικς. Βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στην Σερβία.

Από την άλλη, σε πλήρη αναδόμηση βρίσκεται η Λάρισα. Εκτός από το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, την άλλη εβδομάδα τίθεται αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό. Δύο παιχνίδια χαμένα δηλαδή.

Η ομάδα της Θεσσαλίας μετά την απόλυση του προπονητή Παπανικολόπουλου και την πρόσληψη του Φώτη Τακιανού άλλαξε ήδη έναν από τους ξένους της με τον ΝτεΒόντε Γκριν να παίρνει τη θέση του Θριτ. Παράλληλα, αποχώρησαν άλλοι τρεις ξένοι. Ο Σλοβένος γκαρντ Σπαν, ο φόργουορντ Ουάσιγκτον και ο Φόρτσουν. Η Λάρισα έχει ξεχάσει να… κερδίζει αφού από την πρεμιέρα της, στις 2 Οκτωβρίου, έχει να κερδίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

H πρώτη μου επιλογή για σήμερα, θα είναι το διπλό σε συνδυασμό με το over 160,5 στο 1,91. Οι «Πειραιώτες» από την αρχή θα θέλουν να καθαρίσουν το παιχνίδι, το οποίο θεωρώ πως θα είναι λίγο πιο ανοικτό με τις άμυνες να πηγαίνουν περίπατο. Κανείς, από τους δύο δεν θα «σκυλιάσει» κυρίως αν το ματς κριθεί από νωρίς.

Η Λάρισα ψάχνεται, αρκετά. Έχει πολλές απώλειες και δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστική. Ο Ολυμπιακός αν εξαιρεθεί το ματς με τον Ηρακλή, πείθει και παίρνει νίκες με μεγάλη διαφορά. Το διπλό με χάντικαπ τους 23,5 πόντους στο 1,80 έχει αξία στην Fonbet.

Τέλος, στην Fonbet και πάλι θα κρατήσω το over 157,5 στο 1,70 με βάση τα όσα προείπα παραπάνω. Μένει να δούμε αν όλα αυτά θα φανούν στο παρκέ και το πόσο το πόδι στο γκάζι θα πατήσει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το παιχνίδι μου

6/12 15:00, Λάρισα – Ολυμπιακός 2 (-23,5) 1,80 με 30 μονάδες (Fonbet)

6/12 15:00, Λάρισα – Ολυμπιακός 2 και over 160,5 1,91 με 25 μονάδες (Stoiximan.gr)

6/12 15:00, Λάρισα – Ολυμπιακός  over 157,5 1,70 με 30 μονάδες (Fonbet)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης