novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
8 στα τελευταία 10 έχουν επιβεβαιώσει το line

8 στα τελευταία 10 έχουν επιβεβαιώσει το line

Καλημέρα φίλοι μου. Ελπίζω να είστε όλοι υγιείς. Η στήλη μας τα πηγαίνει εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα μετρώντας 10/10 επιλογές. Η κάβα, από το -500, έχει φτάσει στο -10 και η «υπόσχεση» που είχα δώσει τότε, υλοποιείται. Χάρη βέβαια σε όλους εσάς, που με τα δεκάδες μηνύματα εδώ και 1μιση χρόνο έχετε αγκαλιάσει την μπασκετική στήλη του betmarket.gr. Τα λόγια τελειώνουν. Προχωράμε με ανάλογη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός χθες πέρασε… «τρένο» από την Λάρισα παίρνοντας την νίκη με 101-70 επιβεβαιώνοντας το 3/3 με τα over, αλλά και τη νίκη του Ολυμπιακού με τουλάχιστον 24 πόντους. Σήμερα, πέφτει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, με την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαύριο, με την οποία θ’ ασχοληθούμε σήμερα.

Προγνωστικά μπάσκετ Ελλάδας

Παρακάτω εκτιμήσεις, αναλύσεις και προγνωστικά για τα σημερινά παιχνίδια από την Ελλάδα

7/12 19:30, Παναθηναϊκός – Λαύριο

Με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Λαύριο πέφτει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Το «τριφύλλι» θέλει την νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το μεγάλο «διπλό» στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό. Την προηγούμενη εβδομάδα, ηττήθηκε εύκολα από την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα, χωρίς τον αρχηγό του Ιωάννη Παπαπέτρου, που θα απουσιάζει και σήμερα. Εκτός, θα είναι και ο Οκάρο Ουάιτ.

Από την άλλη, το Λαύριο δεν βρίσκεται σε καθόλου καλό φεγγάρι, αφού μετράει 3 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και πλέον το ρεκόρ του βρίσκεται στο 4-4. Ωστόσο παραμένει μία αρκετά καλή ομάδα, που έχει ενισχυθεί και επιθετικά έχει ταλέντο.

Για το αποψινό παιχνίδι έχω κρατήσει δύο επιλογές. Αμφότερες έχουν 80% επιτυχία στα 10 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων. Η πρώτη αφορά το over 154,5 στο 1,80 στην Fonbet. Ο επιθετικός ρυθμός αναμένεται να είναι πολύ υψηλός. Περιμένω μεγάλο σκορ. Οι απουσίες του «τριφυλλιού» θα μειώσουν την αμυντική δεινότητα των «πρασίνων». Εκεί ποντάρω στην δεύτερη επιλογή μου, που είναι το over 67,5 πόντοι για το Λαύριο στο 1,70. 

Οι δύο ομάδες, θεωρώ, πως θα χτυπήσουν το παιχνίδι από την επίθεση και όχι από την άμυνα. Ο Παναθηναϊκός λογικά θα επικρατήσει και αν το κάνει εύκολα το ματς θ’ ανοίξει. Η προϊστορία είναι με το μέρος μας, οπότε την ακολουθάμε για να διευρύνουμε το σερί μας και να «πρασινίσει» η κάβα μας. Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε. Τα λέμε ξανά, αύριο…

Το παιχνίδι μου

7/12 19:30, Παναθηναϊκός – Λαύριο over 154,5 1,80 με 40 μονάδες (Fonbet)

7/12 19:30, Παναθηναϊκός – Λαύριο Λαύριο over 67,5 1,70 με 30 μονάδες (Stoiximan.gr)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης