stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Από την Αγ. Πετρούπολη στο Μόναχο και την Βιτόρια για το… «σερί»

Από την Αγ. Πετρούπολη στο Μόναχο και την Βιτόρια για το… «σερί»

Καλησπέρα φίλοι μου. Ελπίζω να είστε όλοι υγιείς. Το σερί για την στήλη μας συνεχίζει να μεγαλώνει, με 13/13 επιλογές το τελευταίο πενθήμερο και το πρόσημο της συνολικής κάβας να καθιερώνεται σε θετικό. Χθες, επιβεβαιώθηκε η μία και μοναδική επιλογή μας, στην αναμέτρηση του Προμηθέα με την Μπουντούτσνοστ, με τους Μαυροβούνιους να κερδίζουν τελικά με 89-60.

Σήμερα ξεκινάει η 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ήδη, από το πρωί έχει ανέβει η καθιερωμένη στήλη Πάμε Ευρωλίγκα, που σχολιάζει και αναλύει όλα τα ματς της αγωνιστικής. Αυτά που διεξάγονται και σήμερα και αύριο.

Προγνωστικά μπάσκετ Ευρωλίγκας

Παρακάτω εκτιμήσεις, αναλύσεις και προγνωστικά για τα σημερινά παιχνίδια από την Ευρωλίγκα

9/12 19:00, Ζενίτ – Φενέρμπαχτσε

Το παιχνίδι που ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, διεξάγεται στην Ρωσία εκεί όπου η Ζενίτ αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, μετά το σοκ που υπέστη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και την ήττα εντός έδρας, θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Από την άλλη, οι Τούρκοι έκαναν το… «χρέος» τους κόντρα στην Μονακό την οποία και κέρδισαν σχετικά εύκολα στην Πόλη.

Για την Ζενίτ, αμφίβολος δίνεται ο Αρτούρας Γκουντάιτις που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Για την Φενέρμπαχτσε, εκτός θα είναι οι Σαγιόκ και Μπαρτέλ.

Μπορεί οι Τούρκοι να μην πείθουν, ωστόσο τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα. Το ρόστερ της, δεν είναι για να βρίσκεται σε τόσο χαμηλή θέση και αναμένω επιτέλους να βγάλει αντίδραση. Το διπλό σήμερα παίζεται στο 2,15 και θεωρώ πως έχει αξία. Οι Τούρκοι μπορούν να κάνουν την ζημιά και να ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους.

Η δεύτερη επιλογή μου, αφορά ένα combo. Να μην ηττηθεί η Φενέρ με περισσότερους από 12 πόντους και να σημειώσει η ίδια τουλάχιστον 70. Στο 1,75. Εξαιρετική επιλογή που έχει όλα τα φόντα να επιβεβαιωθεί.

Τέλος, η Φενέρμπαχτσε αν θέλει να έχει τύχη στο σημερινό ματς, θα πρέπει να παίξει καλή επίθεση και να επιβάλει τον δικό της ρυθμό. Αν μπλέξει με την σκληράδα της Ζενίτ, δεν θα τα καταφέρει. Το ματς το βλέπω προς διπλό οπότε και το σκορ αρκετά πιο υψηλό από το line, που δεδομένα παίζεται χαμηλά στους 145,5 πόντους στο 1,75. 

9/12 20:45, Μπάγερν Μονάχου – Εφές Αναντολού

Στο Μόναχο, έχει ταξιδέψει η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές Αναντολού προκειμένου να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ήττα της από την Μπαρτσελόνα την περασμένη αγωνιστική. Από την άλλη, οι Βαυαροί κέρδισαν εντός έδρας την Βιλερμπάν, αλλά σχετικά δύσκολα.

Σήμερα, ο Αντρέα Τρινκιέρι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Νταρούμ Χίλιαρντ. Του καλύτερου του σκόρερ δηλαδή. Από την άλλη, για την Εφές εκτός είναι ο ρολίστας Μπαλμπάι, ενώ αμφίβολος δίνεται ο Κρις Σίνγκλετον.

Η Εφές έχτισε ένα καλό σερί και μπήκε σε τροχιά οκτάδας. Θέλει την νίκη για να διατηρηθεί ψηλά και να βρει και πάλι την ηρεμία της. Το διπλό, στο 1,44 δεν με καλύπτει. Θεωρώ όμως πως μπορούν οι Τούρκοι να κερδίζουν από το ημίχρονο μέχρι και το τέλος. Το 2/2 πληρώνει στο 1,90. Η πληρότητα που έχουν οι πρωταθλητές ως ομάδα, αλλά και η απουσία του Χίλιαρντ με οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα.

9/12 21:30, Μπασκόνια – Βιλερμπάν

Το τελευταίο παιχνίδι που θα ασχοληθώ σήμερα. Στην Βιτόρια, η Μπασκόνια φιλοξενεί την Βιλερμπάν. Οι Βάσκοι, προέρχονται από μεγάλο «διπλό» για την ACB μέσα στην Βαρκελώνη επί της Μπαρτσελόνα. Από την άλλη, η Βιλερμπάν έχασε με 2 πόντους από την Μονακό, στο ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος.

Για τους Βάσκους, επέστρεψε ο Κοστέλο, που αναμένεται να δώσει βοήθεια στην γραμμή των ψηλών της ομάδας. Από την άλλη, για την Βιλερμπάν, είδε τις επιστροφές του Μάρκος Νάιτ και του συμπατριώτη του ψηλού Ντίλαν Οσετκόβσκι, που ανάρρωσαν από κορονοϊό. Επέστρεψε και ο Ουεμπανιάμα, αλλά εκτός δράσης παραμένει από την αρχή της σεζόν ο σέντερ Ρέιμαρ Μόργκαν, ο βασικός φόργουορντ Ντέιβιντ Λάιτι (10 πόντοι, 3,3 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ μ.ο.) και αμφίβολοι είναι οι γκαρντ Ντιό και Λακόμπ (κανείς δεν έπαιξε εναντίον της Μονακό).

Γι’ αυτό το παιχνίδι έχω κρατήσει δύο επιλογές. Ένα ειδικό στοίχημα και ένα combo. Το ειδικό στοίχημα αφορά τον Στίβεν Ένοκ. Ο έμπειρος ψηλός παίζει εξαιρετικά στα τελευταία παιχνίδια. Συγκεκριμένα, στα τελευταία παιχνίδια έχει σκοράρει 23, 23, 13, 14, 6 και 14 πόντους. Δηλαδή κατά μέσο όρο 15,5. Το line του σήμερα και παρά την φόρμα την οποία έχει, είναι 3 πόντους κάτω. Στο 12,5 στο 1,80. Βλέπω αξία και θα είναι η επιλογή μου.

Τέλος, η Βιλερμπάν είναι πολύ σκληρή και δυσκατάβλητη ομάδα. Όταν χάνει, το κάνει δύσκολα. Η Μπασκόνια παρά την νίκη της στο «Παλαού» δεν πείθει. Το διπλό με τουλάχιστον 12 πόντους για τους Γάλλους σε συνδυασμό με το over 143,5 στο 1,73 θα είναι η επιλογή μου.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε. Τα λέμε πάλι αύριο.

Επίσης μην ξεχνάτε, μιας και το κοινό που απευθύνεται το betmarket είναι σφαιρικό και του αρέσει και η μπαλίτσα, πως απόψε, στο BetMarket.gr θα γίνει ένα Live Blog που θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα ολοκληρωθεί περίπου τα μεσάνυχτα. Στόχος είναι να παρακολουθήσετε μαζί μας τα παιχνίδια και άμεσα να συζητάμε στοιχηματικά ό,τι συμβαίνει.

Το παιχνίδι μου

9/12 19:00, Ζενίτ – Φενέρμπαχτσε 2 +7,5 & Φενέρμπαχτσε over 69,5 1,75 με 40 μονάδες (Bet365)

9/12 19:00, Ζενίτ – Φενέρμπαχτσε over 145,5 1,75 με 30 μονάδες (Fonbet)

9/12 19:00, Ζενίτ – Φενέρμπαχτσε 2 2,15 με 15 μονάδες (Stoiximan.gr)

9/12 20:45, Μπάγερν Μονάχου – Εφές Αναντολού  2 ημίχρονο / 2 τελικό 1,90 με 15 μονάδες (Stoiximan.gr)

9/12 21:30, Μπασκόνια – Βιλερμπάν Ένοκ over 12,5 1,80 με 15 μονάδες (Stoiximan.gr)

9/12 21:30, Μπασκόνια – Βιλερμπάν 2 +12,5 & over 143,5 1,73 με 25 μονάδες (Bet365)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης