stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Super League 2/Γ Εθνική: O Πατρινός Κολίνα και άλλες ιστορίες

Super League 2/Γ Εθνική: O Πατρινός Κολίνα και άλλες ιστορίες

Σε γενικές γραμμές οι αποδόσεις στα παιχνίδια της Super League 2 και της Γ΄ Εθνικής φαίνονται καλά ζυγισμένες και χωρίς ακρότητες, αλλά πάντα αφήνουν κάποιες χαραμάδες για παιχνίδι 0 απλά σήμερα η διαλογή ίσως αποδειχθεί κομματάκι πιο δύσκολη.

Στα 4 από τα 6 παιχνίδια του Βορείου Ομίλου της SL2 υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί που δεν κοντράρεται εύκολα, ενώ τα δύο παιχνίδια με αποδόσεις τύπου «τριπλή παραλλαγή» φαντάζουν όντως πολύ αμφίρροπα.

Αν πάντως θέλουμε οπωσδήποτε να βάλουμε μεγεθυντικό φακό, δύο λεπτομέρειες που θα μπορούσε να κάνουν διαφορά είναι οι εξής:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ο Ολυμπιακός Β βρίσκεται σε αγωνιστική καθίζηση, με μόλις μία νίκη στα τελευταία 9 (1-5-3) και μεγάλα αμυντικά θέματα, έχοντας πρόσφατα δεχθεί πολλά γκολ από ομάδες μα αναιμική επίθεση: τρία από τον Αλμωπό Αριδαίας και δύο από Καβάλα και Θεσπρωτό.

Όπως έχουμε ξαναπεί η Νίκη Βόλου είναι αξιόμαχο σύνολο που παίζει στρωτό ποδόσφαιρο και αδικείται από την βαθμολογική της θέση. Μεσοβδόμαδα κέρδισε στο «κλάσικο» της Μαγνησίας τον Ολυμπιακό Βόλου και με ανεβασμένη πλέον ψυχολογία, δεν αποκλείεται να κάνει τη ζημιά στου Ρέντη. Θα θέλαμε πάντως μεγαλύτερη απόδοση.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Η Καρδίτσα είναι η ομάδα που επηρεάζεται περισσότερο από τα περιοριστικά μέτρα με το πλαφόν θεατών, καθώς το γήπεδο της ήταν πάντα γεμάτο με τους οπαδούς της να δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα. Παράλληλα με τις αλλεπάλληλες αναβολές αγώνων της, έχει βρεθεί χωρίς καθόλου αγωνιστικό ρυθμό, με το τελευταίο της παιχνίδι να είναι στις 29 Δεκεμβρίου.

Ο Πιερικός με την πρόσληψη του Βαζάκα, κάνει αυτό που προδιαγράφεται στην «εγγύηση» μιας τέτοιας κίνησης: έχει βελτιωθεί ανασταλτικά και «τσιμπάει» βαθμούς σε κάθε ευκαιρία. Αν λοιπόν η Καρδίτσα εμφανιστεί σήμερα επηρεασμένη από την απραξία και την απουσία του κοινού της, είναι περίπου δεδομένο ότι ο Πιερικός δεν θα φύγει με «άδεια χέρια». Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι δύο προπονητές (Αμανατίδης, Βαζάκας) είναι μέσα στους τρεις πιο πολυνίκες προπονητές στις μικρές κατηγορίες και έχουν πολύ καλή σχέση που κρατάει πολλά χρόνια….

Από τα 6 παιχνίδια του Νοτίου Ομίλου, αξίζει ειδική αναφορά στα δύο που θα γίνουν στις δύο άκρες της Κρήτης, το ένα με «προβλεπτικό» υπόβαθρο και το άλλο λόγω υπερβολικής ανισορροπίας του σετ των αποδόσεων:

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”, η ομάδα της Κρήτης θα εμφανιστεί και πάλι με απουσίες, ενώ προστέθηκαν και δύο  κρούσματα κορονοϊού έπειτα από μοριακά τεστ (PCR) στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες της. Έχουμε ξαναπεί ότι η Επισκοπή είναι καλή ομάδα, χτισμένη σε στέρεες βάσεις από τον Γιάσμινκο Βέλιτς, το ρόστερ της όμως είναι μικρό και ο συνδυασμός αλλεπάλληλων αγώνων, τραυματισμών και κορονοϊού δεν γίνεται να την αφήσει ανεπηρέαστη.

Η Καλαμάτα έχασε πολύτιμο έδαφος με την απροσδόκητη ισοπαλία στην Σπάρτη κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη και ο Νίκος Αναστόπουλος είναι βέβαιο ότι θα παρουσιάσει μια «τσιτωμένη» ομάδα στο Ρέθυμνο και θα ψάξει να βρει ένα γκολ που θα του επιτρέψει να κλειδώσει το ματς. Το 2.25 που πληρώνει να πετύχει όντως την «επαγγελματική» νίκη που θέλει η «Μαύρη Θύελλα», δεν το λες ευκαιρία, αλλά είναι μια δίκαιη απόδοση. “Last but not least”, διαιτητής της αναμέτρησης ο μετεωρικά ανερχόμενος Παναγιώτης Καδδάς, ο επονομαζόμενος και «πατρινός Κολίνα»

OΦΙ – ΧΑΝΙΑ

Πολύ καλή η εικόνα της ομάδας της Ιεράπετρας μέσα στο 2022, με τους Αργεντίνους της να παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο και την διοίκηση να δρέπει τους καρπούς της στήριξης στον Στάικο Βεργέτη όταν όλα τα οικεία μέσα ενημέρωσης βοούσαν ότι θα απολυθεί.

Τα Χανιά βέβαια παρουσιάζουν επίσης πολύ καλό πρόσωπο, νομιμοποιώντας τις υψηλές φιλοδοξίες τους, αλλά το να προσφέρονται φαβορί του 1,95 μέσα στο Βουζουνεράκειο αγγίζει την υπερβολή. Εν πάσει περιπτώσει, υπάρχει και η εναλλακτική προσέγγιση: ο καιρός σήμερα στην Ιεράπετρα είναι αυτό που λέμε ιδανικός για ποδόσφαιρο, με λιακάδα, 13 βαθμούς και κυρίως χωρίς αέρα – έχουμε και δυο πραγματικά καλές ομάδες που αρέσκονται στο να παίζουν με τη μπάλα κάτω και ένα Over που πληρώνει 2.50!

Γ’  ΕΘΝΙΚΗ

Ακολουθούν μερικές σκόρπιες, τηλεγραφικές σκέψεις για τα παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής – ο καθένας φυσικά κρατάει ότι θέλει.

Μεταγραφικά ενισχυμένος ο Θερμαϊκός και έχει μπει καλά στο 2022 με δύο νίκες που του έχουν δώσει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. Εξ’ ορισμού πολύ αμφίρροπο το σημερινό του παιχνίδι με την Δόξα Δράμας και μια ματιά στη βαθμολογία του 1ου ομίλου σε κάνει να αναρωτιέσαι αν υπάρχει λόγος να ρισκάρει κάποιος να χάσει…

Ομάδα κόσμημα με εξαιρετικούς παράγοντες από σπουδαίο χωριό 3.000 κατοίκων ο Εθνικός Σόχου που δεν αλλάζει τη στρατηγική της όποιος και να είναι ο αντίπαλος: δομημένο  passing game με καλό «τρανζίσιον» που του δίνει κοφτερές κόντρες στα εκτός έδρας. Για τον Άρη Αβάτου έχω να πω ότι κολακεύεται πολύ από την βαθμολογική του θέση.

Φοίνικα Επιδαύρου και Ερμής Μελιγούς είναι από τις καλές ομάδες του 5ου ομίλου, χωρίς μεγάλες διαφορές και είναι δεδομένο ότι στην τελική βαθμολογία θα βρίσκονται πολύ πιο κοντά από όσο σήμερα. Δεν υπάρχει το 1.57 στον άσσο, θα έπρεπε να είναι πολύ παραπάνω, πόσο μάλλον όταν το κίνητρο είναι αποκλειστικά με τους φιλοξενούμενους.

Η Θύελλα Ραφήνας είναι καλή ομάδα και δεν κοντράρεται εύκολα στην έδρας της. Από την άλλη ο Εθνικός παραμένει η καλύτερη ομάδα του 6ου ομίλου, ενισχύεται συνέχεια μεταγραφικά και ακόμη και με κόντρα διαιτησία, τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζει.

BetMarket Επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
30/01, 14:00Επισκοπή-Kαλαμάτα[email protected]3
30/01, 14:45ΟΦΙ-ΧανιάΟ[email protected]2
30/01, 14:45Kαρδίτσα-Πιερικός[email protected]1
30/01, 15:00Θερμαϊκός-Δόξα ΔράμαςX@3,102 
30/01, 15:00Φοίνικας Ν.Ε.-Ερμής ΜελιγούςΧ2@2,272
30/01, 15:00Θύελλα Ραφήνας-Εθνικός2@1,802
Κάβα Πρωταθλήματος+33.64ROI127.8%

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης