stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Super League 2: Εκεί στο Νότο

Super League 2: Εκεί στο Νότο

Οι πιο φορμαρισμένες ομάδες στο Νότιο Όμιλο της Super League 2 δεν είναι άλλες από την Επισκοπή Ρεθύμνου, τα Χανιά και τον ΟΦ Ιεράπετρας. Φουλ της Κρήτης δηλαδή με τρεις νοικοκυρεμένες ομάδες που μοιράζονται παρόμοιες αξίες, έχουν ορθολογιστές προπονητές που δουλεύουν σε συνθήκες ασφάλειας και συνδυάζουν καλό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα.

⚽ Η εξαιρετική Επισκοπή του Γιάσμινκο Βέλιτς, έχοντας δημιουργήσει μια άμυνα από γρανίτη (μόλις 4 γκολ παθητικό σε 8 εκτός έδρας ματς), φαντάζει εξ ορισμού αρκετά δύσκολο να δεχθεί γκολ από τον αναιμικό εντός έδρας Αστέρα Βλαχιώτη (1-3-4 με 5-9 τέρματα). Η Επισκοπή ταξίδεψε χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τη Σπάρτη, ο Αστέρας Βλαχιώτη είναι υποχρεωμένος να ανοιχθεί και το 2 DNB στο 2.35 της Betsson φαντάζει σαν μια ασφαλής επιλογή.

⚽ Ο βασικός λόγος που τα πολύ ποιοτικά Χανιά του Νίκου Παπαδόπουλου δεν βρίσκονται κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, είναι οι πολλές ισοπαλίες, συνολική 10 σε 18 παιχνίδια. Παράλληλα όμως τα Χανιά τρέχουν αήττητο σερί 10 αγώνων (5-5-0) και παραμένουν η ομάδα του ομίλου με τις λιγότερες (2) ήττες, μαζί με τον Λεβαδειακό, τον οποίο και υποδέχονται σήμερα. Έναν Λεβαδειακό που με εξαίρεση το 4-0 επί του προβληματικού Διαγόρα, δεν θέλγει αγωνιστικά και στην τελευταία επίσκεψη του στην Κρήτη, ηττήθηκε από τον Εργοτέλη. Χωρίς το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα η ομάδα των Χανίων και ειλικρινά δυσκολεύομαι να φανταστώ από που προκύπτει το ανεκδιήγητο 1.66 της bet365 στο διπλό του Λεβαδειακού, κάτι που αυτόματα ανεβάζει στο 2.10 την απόδοση του 1Χ.

⚽ Ο ΟΦΙ φιλοξενεί στο Βουζουνεράκειο το Αιγάλεω και το 2.32 στον άσσο του, είναι μια fair απόδοση, πόσο μάλλον όταν το Αιγάλεω θα έχει και κάποιες (όχι πρωτοκλασάτες πάντως) απουσίες. Εντούτοις, το Αιγάλεω παραμένει μια δυνατή ομάδα με αγωνιστική ταυτότητα και “φωνάζει” ήδη προκαταβολικά για τον Κρητικό διαιτητή της αναμέτρησης Τσαγκαράκη του οποίου και έχει ζητήσει την εξαίρεση από τα παιχνίδια του. Και όταν το Αιγάλεω κάνει τέτοιο θόρυβο, η σοφότερη επιλογή είναι μάλλον το “No Bet”.

🆘 Η ομάδα του Ηροδότου ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι της για τη Ζάκυνθο, με πολλά προβλήματα απουσιών και χωρίς τον προπονητή του Ηλία Φυντάνη ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Κόρτσαμ, Αργκιλέσι και Βρεττός, ενώ επιπλέον, εκτός λόγω προβλήματος τραυματισμών βρίσκονται οι Χαλκιαδάκης, Αρναούτογλου και Σουρνάκης – θα λείψουν δηλαδή 5 βασικότατοι συντελεστές των τελευταίων καλών αποτελεσμάτων της ομάδας της Αλικαρνασσού. Τεράστια η ευκαιρία για την τρομερά ενισχυμένη και πολύ βελτιωμένη αγωνιστικά Ζάκυνθο να κάνει τον άσσο του 3.55 της Betsson!

Το Ελληνικό πρωτάθλημα παίζει στην Betsson
Το Ελληνικό πρωτάθλημα παίζει στην BetssonΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΥΓ. Η Ξάνθη μέσα στο 2022 έχει μείνει στο 0-0 κόντρα σε Απόλλων Λάρισα, Απόλλων Πόντου και Πανσερραϊκό και μετράει μόλις 2 νίκες σε 7 αγώνες, ενώ πλανάται ήδη από πάνω της ένα τεράστιο σύννεφο αβεβαιότητας σχετικά με τις δικαστικές περιπέτειες του Μπιλ Πάπας. Προφανώς και είναι για γέλια το 1.55 που πληρώνει το διπλό της, πόσο μάλλον στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Χουάν Ραμόν Ρότσα που παραμένει ένα κόσμημα για το ποδόσφαιρο μας και το πρότζεκτ του Θεσπρωτού αποπνέει μια φρεσκάδα και υγεία, σχεδόν ξένη με τα ειωθότα της κατηγορίες και του ποδοσφαίρου μας γενικότερα…

BetMarket Επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
20/02, 14:45Αστέρας Βλαχιώτη – Επισκοπή2 [email protected]2
20/02, 14:45Χανιά – Λεβαδειακός[email protected]2
20/02, 14:45Ζάκυνθος – Ηρόδοτος[email protected]4
20/02, 20:00Θεσπρωτός – Ξάνθη[email protected]1
Κάβα Πρωταθλήματος+34.44ROI122.50%

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης