stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Super League 2: Εμβόλιμη με 3 επιλογές

Super League 2: Εμβόλιμη με 3 επιλογές

Τέσσερα εξ αναβολής παιχνίδια Super League 2 και τρία από τη Γ΄ Εθνική έχει το σημερινό πρόγραμμα και παραδόξως μπορεί να γίνει στοιχηματική κουβέντα.

🐺 Η ποδοσφαιρική του καριέρα του σημερινού φέρελπι προπονητή του Ηρακλή, Κώστα Γεωργιάδη, ξεκίνησε στις αρχές του αιώνα από την πολύ δυνατή τότε ομάδας των Λύκων. Μετά από τρεις εξαιρετικές σεζόν, το 2004 πήγε στη Βέροια όπου κέρδισε την άνοδο στην Β’ Εθνική, με προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος τον εκτίμησε δεόντως και τον πήρε μαζί του στον Αγροτικό Αστέρα.

Η πολύχρονη στενή σχέση των δύο προπονητών λοιπόν, είναι το μόνο στοιχείο που γκριζάρει κάπως τα δεδομένα στο σημερινό Ηρακλής – Αναγέννηση Καρδίτσας. Γιατί βάσει φόρμας, πρόσφατων εμφανίσεων, διαχείρισης ρόστερ, φανέλας και όψιμου κλίματος στα αποδυτήρια των δύο ομάδων, όλα συγκλίνουν υπέρ του Ηρακλή. Και οι αποδόσεις που έχουν βγει, είναι σαν να υπάρχει μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο υπέρ της Καρδίτσας.

Ο Ηρακλής βέβαια έχει τρεις σημαντικές απουσίες, αλλά θα τις έχει για τρίτο σερί παιχνίδι και δεν έδειξε να επηρεάζουν την απόδοση του – άλλωστε πρόκειται για ομάδα συνόλου, καλοδουλεμένη από τον προπονητή της. Στην Αναγέννηση διατυμπανίζουν ότι ακόμη στοχεύουν στην άνοδο παρότι βρίσκονται 13 βαθμούς πίσω από την Βέροια (με δύο παιχνίδια λιγότερα). Με εμφανίσεις όμως ανάλογες με αυτές (κάτω του μετρίου) που έχουν κάνει στην τελευταία τετράδα αγώνων τους, δεν έχουν καμία τύχη για διπλό στο Καυτατζόγλειο. Ο άσος, με την κάλυψη του dnb στο 1.85 από τη Novibet.

Ρόδος-Επισκοπή

🧤 Την Κυριακή στο ντέρμπυ της Ρόδου, είχαμε την ιδιαιτερότητα της τελευταίας στιγμής, η ομάδα της Ρόδου να παρατάσσεται χωρίς τερματοφύλακα, με την εστία της να την υπερασπίζεται ο αμυντικός Σουλάι. Η ήττα από τον Διαγόρα έφερε την λύση της συνεργασίας με τον Σωτήρη Αντωνίου και την προφορική συμφωνία να αναλάβει ο Γιάννης Τάτσης.

Στο σημερινό παιχνίδι με την Επισκοπή όμως, στο πάγκο της Ρόδου θα βρίσκεται ο μέχρι πρότινος βοηθούς του Σωτήρη Αντωνίου, Γιώργος Κόλτζος, ενώ παραμένει αμφίβολη συμμετοχή του τερματοφύλακα Χρήστου Θεοδωράκη, που υποβάλλεται σε εντατικές θεραπείες, με τις πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι να είναι μοιρασμένες. Στην περίπτωση που δεν καταφέρει να αγωνιστεί ο έμπειρος γκολκίπερ, τότε κατά πάσα πιθανότητα την εστία της Ρόδου θα υπερασπιστεί και πάλι ο Γκέστι Σουλάι.

H εξαιρετική Επισκοπή Ρεθύμνου του Γιάσμινκο Βέλιτς (με βοηθό τον Ράικο Γιάνγιανιν) είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα της κατηγορίας με το νέο έτος και μέσα στο 2022 μετράει 5-4-1 έχοντας δεχθεί μόλις 2 γκολ!! (7-2). Πλήγμα ο τραυματισμός Πέτρου για την επίθεση της, ενώ θα της λείψει και το δεξί της μπακ, αλλά αν τελικά η Ρόδος παραταχθεί ξανά χωρίς γκολκίπερ, δεν βλέπω πως θα χάσει την ευκαιρία για μια ακόμη νίκη. Στον διπλασιασμό με dnb η νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Ζάκυνθος-Εργοτέλης

📕 Χωρίς πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές (τρεις με κάρτες + δύο τραυματίες) ταξίδεψε ο Εργοτέλης το τεράστιο ταξίδι για τη Ζάκυνθο (με διανυκτέρευση και προπόνηση στο Αίγιο). Για το πόσο ενισχυμένη και βελτιωμένη είναι η Ζάκυνθος, τα λέγαμε και προχθές ενόψει της απολύτως δίκαιης νίκης της επί του Ηροδότου. Δεν θα είναι το ίδιο απλό να κερδίσει και τον Εργοτέλη, αλλά τα αγωνιστικά νέα είναι υπέρ της και οι αποδόσεις την αδικούν.

🔥 Το τεράστιο βέβαια ματς της ημέρας, είναι το ντέρμπυ κορυφής στην Καλαμάτα, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Καλλιθέα. Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Καλαμάτα, αλλά χωρίς τον τραυματία Τάτο, ο οποίος είναι τεράστια απώλεια. Καλά ζυγισμένο το σετ των αποδόσεων και το παιχνίδι δεν πιάνεται με τίποτα στοιχηματικά.

⚠ Στα παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής, ο συνδυασμός αποδόσεων και αγωνιστικών δεδομένων (σημαντικές απουσίες Παναιγιάλειου, καλή εικόνα Μυκόνου), δεν αφήνουν περιθώρια για ποντάρισμα.

Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Betmarket.gr και κέρδισε δύο εισιτήρια για να δεις από κοντά το Ολυμπιακός-ΟΦΗ, αυτή την Κυριακή στις 19:30!

BetMarket Επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
23/02, 15:00Ηρακλής – Αναγέννηση Καρδίτσας1 [email protected]3
23/02, 15:00Ρόδος-Επισκοπή2 [email protected]3
23/02, 15:00Ζάκυνθος – Εργοτέλης1 [email protected]3
Κάβα Πρωταθλήματος+45.84ROI123.50%

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης