novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Περιορισμένες επιλογές

Περιορισμένες επιλογές

periorismenes_epiloges

«Χρυσάφι» αποδείχθηκε η φετινή Β’ Γαλλίας, η οποία μας χάρισε ουκ ολίγα ταμεία φέτος. Με μια καλοπληρωμένη δυάδα χθες την αποχαιρετίσαμε, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί της για τον ερχόμενο Αύγουστο.

Σήμερα, με τις μικρές Αγγλίας να μας έχουν χαιρετήσει από την προηγούμενη εβδομάδα και την Πρέμιερ να ολοκληρώνεται αύριο, το μενού είναι πολύ περιορισμένο.

Στα Play Off του νησιού, εμμένω σε όσα έγραφα χθες, πως όλα τα αουτσάιντερ έχουν περισσότερες πιθανότητες από όσες δείχνουν τα σετ. Αποδεδειγμένα όλες είναι καλές ομάδες, με την πίεση στο πρώτο παιχνίδι να βρίσκεται πάντα στον γηπεδούχο. Αυτός είναι ο λόγος που θα ρισκάρω στη Χαλ, του μπαρουτοκαπνισμένου σε τέτοιες αποστολές Μπρους.

Από το φινάλε της μεγάλης Γαλλίας, κρατάω τη Λιλ, που χρειάζεται μόνο νίκη για να εξασφαλίσει από σήμερα την Ευρώπη (και να μην περιμένει το αποτέλεσμα του τελικού κυπέλλου). Η Σεντ Ετιέν δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, με τις εμφανίσεις της εδώ και καιρό να προβληματίζουν.

Κλείνω τις επιλογές αουτσάιντερ με τη Θέλτα. Ένα σύνολο που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, και απόψε θέλει αποτέλεσμα για να κρατηθεί στην 5η θέση. Ο Σιμεόνε στην Ατλέτικο βλέπει το παιχνίδι σαν μια πρόβα για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν περιμένω όμως τους ποδοσφαιριστές του να βάλουνε τα πόδια στη φωτιά, ενώ δεν αποκλείω ο Αργεντινός να δοκιμάσει και πράγματα εν όψει του μεγάλου ραντεβού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε μικρότερες αποδόσεις, πιστεύω αρκετά στη δυάδα Λυών-Μαγιόρκα. Η πρώτη είναι σε εξαιρετική κατάσταση και βρίσκει μπροστά της μια Ρεμς που και ντεφορμέ είναι και σχεδόν μηδαμινές ελπίδες παραμονής έχει. Στην Ισπανία, η Μαγιόρκα χρειάζεται πάση θυσία το τρίποντο, στον απέναντι πάγκο βρίσκει ένα δικό της παιδί, να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της αδιάφορης βαθμολογικά Τενερίφη.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

Σύστημα 2-3 με : Χαλ (3.20), Λιλ (3.05), Θέλτα dnb (3.55)

Δυάδα με : Μαγιόρκα (2.15), Λυών (2.05)

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLLWWLWLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2414.71961.303.4189.12%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης