stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Για ποτάρες στο Μαϊάμι

Για ποτάρες στο Μαϊάμι

Ξεκινάμε σήμερα την καθημερινή ενασχόληση μας με το δεύτερο σερί Masters 1000 τουρνουά επί αμερικανικού εδάφους, αυτό του σχεδόν εκμαυλιστικού Μαϊάμι. Ένα τουρνουά που λαμβάνει χώρα σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις, εν μέσω τροπική βλάστησης και απέραντου γαλάζιου. Ένα τουρνουά που προσφέρει στους λάτρες του αθλήματος (αλλά και τους παίκτες) άμεση πρόσβαση στην έντονη νυχτερινή ζωή της “South Beach” και κάνει το instagram με χάσταγκ “ποτάρες στο Μαϊάμι”, να πάρει φωτιά…

Υγρασία, μποφόρ και αργά κορτ

Το κύριο όμως τεχνικό χαρακτηριστικό που πρέπει να λάβει πολύ σοβαρά υπόψη του ο οποιοσδήποτε αναλυτής του τουρνουά, είναι το πόσο αργά είναι τα γήπεδα του Μαϊάμι, χαρακτηριστικό που γίνεται ακόμη πιο έντονο λόγω της χαρακτηριστικά αυξημένης υγρασίας της περιοχής. Ειδικά σε σχέση με το Ίντιαν Γουέλς της περασμένης εβδομάδας, είναι μετάβαση είναι πολύ δύσκολη.

Τα χτυπήματα έχουν εξ ορισμού σαφώς χαμηλότερη ταχύτητα και οι μπάλες αναπηδούν σε πολύ χαμηλότερο ύψος, γεγονός που ευνοεί σαφώς τους λιγότερο επιθετικούς παίκτες, που δεν βασίζονται τόσο στη δύναμη, αλλά στην τεχνική και την ποικιλία των χτυπημάτων τους. Επιπλέον, το μετεωρολογικό δελτίο της εβδομάδας προβλέπει πολύ δυνατούς ανέμους, ένας ακόμη αστάθμητος παράγοντας που θα δυσκολέψει αφάνταστα τους παίκτες με χαμηλό βαθμό προσαρμοστικότητας.

Ταμπλό Ανδρών

💨 Δεν θέλγει ακριβώς το σημερινό πρόγραμμα στο ταμπλό των ανδρών, αλλά ένα ματσάκι το βγάζει. Έχοντας παρακολουθήσει αρκετά τον Μάρτoν Φούκσοβιτς φέτος, επιμένω ότι βρίσκεται μπροστά σε πολύ καλή σεζόν για τα μέτρα του. Στον αντίποδα στο τουρνουά του Ίντιαν Γουέλς μου έκανε μεγάλη εντύπωση η δραματική δυσκολία που αντιμετώπισε ο Γκιρόν εναντίον του Μουσέτι εξαιτίας του δυνατού αέρα. Ο Φούκσοβιτς είναι έτσι κι αλλιώς μισό κλικ καλύτερος παίκτες και αφού θα έχει μαζί του και τον στρατηγό άνεμο, θα ακολουθήσω.

Ταμπλό Γυναικών

📉 Συνεχίζεται το σκληρό ταξίδι ενηλικίωσης της Έμα Ραντουτσάνου, η οποία τους τελευταίους μήνες αγκομαχάει τόσο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, όσο και αυτοσυγκέντρωσης και δεν βρίσκει με τίποτα τα πατήματα της στα κορτ. Οποιοδήποτε κορίτσι με αξιοπρεπή χτυπήματα και συγκρότηση αυτή τη στιγμή μπορεί κερδίσει τη Ραντουκάνου και μάλιστα σε αποδόσεις καλύτερες του κανονικού, καθώς οι μπουκ σέβονται την 19χρονη στα και δεν την έχουν αποκαθηλώσει ακόμη.

Μπορεί η Ναόμι Οζάκα να δηλώνει ότι νοιώθει καλά (ενώ δεν μάσησε να δηλώσει ότι μετά το Ίντιαν Γουέλς ξεκίνησε ψυχοθεραπεία) και ότι το Μαϊάμι είναι το αγαπημένο της τουρνουά, αλλά το παιχνίδι της απέχει ακόμη παρασάγγας από το τοπ επίπεδο της, ειδικά όσον αφορά τη σταθερότητα. Η Ανζελίκ Κέρμπερ στο Ιντιαν Γουέλς, επιβεβαίωσε ότι έχει ξαναβρεί τον παλιό καλό εαυτό της και οι αποδόσεις την αδικούν ξεκάθαρα απόψε.

Το παιχνίδι μου

24/03 – 19:30 Οζάκα – Κέρμπερ 2 (3.00)

Μονό σε απόδοση 3.00 στην Bet365 με 40 μονάδες

24/03 – 21:00 Ραντουκάνου – Σινιάκοβα 2 (2.20)

Μονό σε απόδοση 2.20 στην Bet365 με 40 μονάδες

24/03 – 21:30 Φούκσοβιτς – Γκιρόν 1 (1.80)

Μονό σε απόδοση 1.80 στον Stoiximan με 50 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

The Trader

The Trader

LLWWLLLLWLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-624.81501225.203.5595.7%

Στοίχημα δεν είναι μόνο το Ποδόσφαιρο και ο The Trader, μπαρουτοκαπνισμένος στo "betting industry", θα μας δείξει τα σημάδια για να βρεθούμε στο μονοπάτι του κέρδους, μέσα από το Τένις, το Βόλεϊ, το Πόλο, το Χάντμπολ και όπου αλλού αισθάνεται άβολα ο μπουκ!

Share Διαβαστε επισης