stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Η ατομική φόρμα δίνει ευκαιρίες

Η ατομική φόρμα δίνει ευκαιρίες

Καλησπέρα! Μετά από ένα Σαββατοκύριακο που μετρήσαμε ένα καλό ποσοστό επιτυχίας με 3/4 σημεία να περνούν, πήραμε δύο ανάσες και σήμερα επιστρέφουμε σε μπασκετικούς ρυθμούς, μιας και υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα σε πολλές διοργανώσεις και θα δώσουμε έμφαση στη φόρμα των παικτών.

Στο κουπόνι της ημέρας υπάρχουν και εξ αναβολής αναμετρήσεις για την Α2 που το Σάββατο μας πήγε ταμείο, θα φορέσουμε όμως το ευρωπαϊκό μας κοστούμι για να δούμε τι υπάρχει τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στο Eurocup.

Παρακάτω εκτιμήσεις, αναλύσεις και προγνωστικά για τα σημερινά παιχνίδια της Basket League και της Α2.

Προμηθέας Πατρών – Τσεντεβίτα Ολίμπια Λουμπλιάνα

Ο Προμηθέας Πατρών (4-13) ξεκίνησε με όραμα τη φετινή σεζόν, όμως η αποχώρηση του Μάκη Γιατρά από την τεχνική ηγεσία αποδιοργάνωσε άπαντες στον σύλλογο της Αχαΐας. Ο Λουίς Κασιμίρο προσπαθεί να επιβάλλει την ισπανική του φιλοσοφία, χωρίς όμως επιτυχία, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του συλλόγου να εμπιστευτούν τη σίγουρη λύση του Ηλία Ζούρου. Παρόλα αυτά, είχε χαθεί ήδη αρκετό έδαφος στη μάχη για ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση του Eurocup και πλέον όλα έχουν κριθεί. Σίγουρα οι Πατρινοί θα ήθελαν να κλείσουν την παρουσία τους στο φετινό Eurocup με ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως οι απουσίες των Ρέι, Χαντ, Γκίκα, αλλά και η αμφίβολη  συμμετοχή του Τζεράι Γκραντ δεν καθιστούν τη νίκη ιδιαίτερα πιθανή.

Με δεδομένο, λοιπόν, πως τα… κουκιά είναι μετρημένα για τον Προμηθέα, αλλά και το γεγονός πως η Τσεντεβίτα ταξιδεύει με μοναδική απώλεια τον Γιάκα Μπλάζιτς, οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί. Οι πολλές απουσίες για τους γηπεδούχους οδηγούν τον ανεβασμένο Δημήτρη Αγραβάνη να έχει τον πρώτο λόγο, τόσο στον τομέα του σκορ, όσο και σε αυτό των ριμπάουντ, δεδομένης και της απουσίας του Γκραντ. Το line στο 20,5 στους πόντους και τα ριμπάουντ είναι μία καλή περίπτωση, με την stoiximan.gr να προσφέρει το over στο 1,95.

Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός

Τον προτελευταίο τους αγώνα στη φετινή Euroleague δίνουν Άλμπα Βερολίνου και Παναθηναϊκός, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν το κάτι παραπάνω τη φετινή σεζόν, παρά και την αποβολή των ρωσικών ομάδων από τη διοργάνωση. Η μεν Άλμπα βρίσκεται στην 10η θέση με ρεκόρ 11-15, ο δε Παναθηναϊκός μετρά μόλις 8 νίκες και βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας. Αμφότερες οι ομάδες έχουν δείξει ένα σχετικά καλό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια, χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα μπορούσαν να κοιτάξουν ψηλότερα, αν υπήρχε περιθώριο αγωνιστικών.

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει την αναμέτρηση χωρίς ιδιαίτερο άγχος, εκμεταλλευόμενος ξανά την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο διεθνής σέντερ μετρά στα τελευταία τρία παιχνίδια της Euroleague 10,6 πόντους και 11,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, δείχνοντας ότι βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός έχει ένα μίνι πλεονέκτημα, μιας και ο μοναδικός “ψηλός” που θα μπορούσε να κοντράρει τον Παπαγιάννη από πλευράς Άλμπα, ο Μπεν Λάμερς, έχει τεθεί εκτός λειτουργίας. Συνεπώς και εδώ και το over 20.5 line σε πόντους και ριμπάουντ για τον Παπαγιάννη είναι μία αξιοσημείωτη επιλογή.

Το παιχνίδι μου

Μονά:

07/04 – 19:00 – Προμηθέας Πατρών – Τσεντεβίτα Ολίμπια Λουμπλιάνας Δημήτρης Αγραβάνης over 20.5 πόντους-ριμπάουντ σε απόδοση 1,95 στη Stoiximan.gr με 10 μονάδες

07/04 – 21:00 – Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός Γιώργος Παπαγιάννης over 20.5 πόντους-ριμπάουντ σε απόδοση 1,91 στη Stoiximan.gr με 10 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάριος Μπούλης

Μάριος Μπούλης

LLWLWLLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-80.65401879.352.7892.50%

Ο Μάριος Μπούλης ασχολείται εδώ και μια πενταετία ενεργά με το μπάσκετ, έχοντας ειδικευτεί στο ρεπορτάζ των εθνικών κατηγοριών της χώρας, παρακολουθεί όμως την αγαπημένη του…σπυριάρα, σε όποιο παρκέ και αν βρίσκεται. Η Ελλάδα και η Euroleague αποτελούν το στοιχείο του, όμως μέσα από τη στήλη του θα δείτε και ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλη την Ευρώπη, αλλά και το μαγικό κόσμο του NBA.

Share Διαβαστε επισης