novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Στενεύουν τα περιθώρια

Στενεύουν τα περιθώρια

steneyoyn_ta_perithoria

Από τις καλές ημέρες η χθεσινή, πέρασε τόσο το «ακριβό» over στο Τσεχία-Κροατία, όσο και ο Νολίτο, ως anytime σκόρερ της Ισπανίας.

Ειδικά για τους τελευταίους, είδαμε χθες για άλλη μια φορά την άριστη λειτουργία τους. Στα μάτια μου αυτή τη στιγμή παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο από τις 24 του τουρνουά.

Ομάδες που ξεκίνησαν με φιλοδοξίες, όπως Βέλγιο, Πορτογαλία και Αυστρία, αλλά δεν τα κατάφεραν στην πρεμιέρα, ρίχνονται σήμερα στη μάχη, με τα περιθώρια γι αυτές να στενεύουν.

ΒΕΛΓΙΟ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Εντελώς αντίθετη η εικόνα τους στην πρεμιέρα. Το Βέλγιο, χάρη στο ρόστερ που διαθέτει, είχε καλλιεργήσει ένα φιλόδοξο κλίμα. Οι Ιρλανδοί ήρθαν στη Γαλλία ως το απόλυτο αουτσάιντερ. Τελικά οι πρώτοι απογοήτευσαν σε όλα, και οι δεύτεροι νιώθουν δικαίως αδικημένοι που δεν κέρδισαν το ματς με τη Σουηδία.

Δεν είναι και το καλύτερο το κλίμα στο Βέλγιο, με τον Βίλμοτς, που του ασκείται έντονη κριτική, να ετοιμάζει αλλαγές σε κάθε γραμμή. Με ένα σύστημα με δύο φορ, δίχως να του κάνει κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, και έχοντας απέναντί του μια ομάδα που έδειξε στην πρεμιέρα πως μπορεί να βάλει την μπάλα κάτω και να δημιουργήσει, κρατάω το καλοπληρωμένο over.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Σε πελάγη ευτυχίας αμφότερες. Οι μεν Ισλανδοί πήραν βαθμό από την ισχυρή Πορτογαλία, οι δε Ούγγροι έκαναν τη μεγαλύτερη έκπληξη της 1ης αγωνιστικής, κερδίζοντας τη φιλόδοξη Αυστρία.

Στο σημερινό θα μπούνε με την ψυχολογία στα ουράνια, και αυτό από μόνο του μπορεί να δώσει ρυθμό και φάσεις. Γιατί αν το σκεφτούμε… λογικά, αμφότερες θα ήθελαν να πάρουν τον ρόλο πίσω από την μπάλα, δείχνοντας προ ημερών πως τα καταφέρουν μια χαρά σε τέτοιες συνθήκες αγώνα.

Μπερδεμένο, από βαρετό 0-0 μέχρι χορταστικό 2-2, δεν μπορώ να βγάλω εύκολα άκρη. Με το μαχαίρι στο λαιμό θα έλεγα Χ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ

Στενεύουν τα περιθώρια και για τις δύο. Η Πορτογαλία αν θέλει την πρωτιά του ομίλου, πρέπει να πάρει το πρώτο τρίποντο. Στην πρεμιέρα είχε μεγάλη κατοχή μπάλας, δημιούργησε αρκετές φάσεις, δεν μπορείς να πεις ότι είχε άσχημη απόδοση, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η Αυστρία ήρθε με βλέψεις να φτάσει μέχρι και τα προημιτελικά, αλλά έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης κόντρα στους Ούγγρους. Το μεγαλύτερο πρόβλημά της εντοπίστηκε στην ανάπτυξη, καθώς με δυσκολία έφτανε στην αντίπαλη εστία υπό σωστές προϋποθέσεις.

Νομίζω πως ο Σάντος θα το πάει συντηρητικά, θέλοντας απλά να προσθέσει το τρίποντο στο σακούλι του. Οι Αυστριακοί γέμισαν με μπόλικο άγχος, κι αυτό μόνο καλό δεν θα τους κάνει. Ισως δούμε άλλη μια φορά το αγαπημένο σκορ του Πορτογάλου τεχνικού, το 1-0.

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLLWWLWLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2414.71961.303.4189.12%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης