stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Κοιτώντας τη βαθμολογία

Κοιτώντας τη βαθμολογία

koitontas_th_vathmologia

Πολύ γκρίνια χθες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η εν γένει εμφάνισή του, σε συνδυασμό με την άστοχη εκτέλεση πέναλτι, έφεραν πολλά παράπονα για την παρουσία του Πορτογάλου σταρ. Ισως αν ευστοχούσε από τα 11 βήματα επιβεβαιωνόταν και το 1-0, που είχαμε γράψει από εδώ.

Σήμερα μπαίνουμε στην τελική, με τα τελευταία παιχνίδια των ομίλων. Αναγκάστηκα στους παράγοντες που πρέπει να υπολογίζουμε προστίθεται και η βαθμολογία, με τα όσα σενάρια εμπεριέχει.

Τα σενάρια

Η Γαλλία είναι ήδη στην επόμενη φάση και χρειάζεται έναν ακόμη βαθμό για να τερματίσει πρώτη. Εκεί μπορεί να φτάσει μόνο η Ελβετία, αν κερδίσει απόψε. Με ισοπαλία είναι σίγουρα 2η, ενώ αν ηττηθεί, μπορεί να φτάσει μέχρι και 3η, αν οι Ρουμάνοι κερδίσουν την Αλβανία. Στο συγκεκριμένο αμφότερες θέλουν μόνο νίκη για να έχουν ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης.

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ

Με αλλαγές οι Γάλλοι, που θέλουν έναν βαθμό για να είναι σίγουρα πρώτοι. Οι Ελβετοί ναι μεν σκέφτονται πως με νίκη θα είναι αυτοί στην κορυφή, αλλά με τους Ρουμάνους να απειλούν να τους …στείλουν τρίτους, ίσως τελικά συμβιβαστούν με την ισοπαλία.

Εναλλακτικά, μπορούμε να στραφούμε και στο goal/goal, με τους Γάλλους να θέλουν μια καλή εμφάνιση (επιτέλους) και τους Ελβετούς να έχουν επιθετική ισχύ, αλλά δεδομένα αμυντικά κενά.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ

Και οι δύο «ξέρουν» να παίζουν άμυνα, και έτσι περιμένω να μπουν στο παιχνίδι. Αναγκαστικά από ένα σημείο και μετά θα αναγκαστούν να πάρουν ρίσκα. Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η εικόνα που περιμένω.

Με ειδικά στοιχήματα μπορούμε να ασχοληθούμε, όπως το να είναι το 2ο ημίχρονο αυτό που θα έχει περισσότερα γκολ. Ανεβάζοντας το ρίσκο, το over 1,5 δευτέρου ημιχρόνου πληρώνει καλά.

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLLWWLWLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2414.71961.303.4189.12%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης