stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Και τώρα, ο χαμένος …σπίτι του!

Και τώρα, ο χαμένος …σπίτι του!

Μετά από δεκατέσσερις ημέρες ασταμάτητης μπάλας, μια ανάσα ήταν επιβεβλημένη. Από σήμερα μπαίνουμε ξανά σε ρυθμούς ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τα λάθη πλέον να μην συγχωρούνται.

Κάθε φορά που θα τελειώνει ένα παιχνίδι, ο χαμένος θα …πηγαίνει σπίτι του. Ξεκίνημα σήμερα, με τις πρώτες τρεις αποχωρήσεις από τη Γαλλία.

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ

Στοχεύσανε στην πρόκριση και την πήρανε. Αμφότερες μοιάζουν έτοιμες για το βήμα παραπάνω, και ο αντίπαλος δεν τρομάζει.

Οι Ελβετοί αρέσκονται σε παιχνίδι κατοχής, με το πρόβλημά τους να εντοπίζεται στην έλλειψη καθαρού κυνηγού που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Κορυφαίος παίκτης τους μέχρι σήμερα ο κίπερ Ζόμερ, που παρά τα δεδομένα κενά της άμυνας έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, κι αυτό από πέναλτι.

Αντίθετα μηδέν παθητικό στα τρία πρώτα ματς για τους Πολωνούς. Μάλλον όμως βρήκανε και τα κάνανε. Αρχικά με τους αδύναμους Βορειοιρλανδούς, έπειτα το ματς με τη Γερμανία και το βολικό Χ, και φινάλε με την απογοητευμένη και ήδη αποκλεισμένη Ουκρανία.

Σήμερα θαρρώ πως οι αμυντικές δυσλειτουργίες και των δύο θα κάνουν την εμφάνισή τους και στο …ταμπλό του σκορ, με το αμφίτερμα να πληρώνει 2.30.

ΟΥΑΛΙΑ – Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Στη σκιά του Brexit δύο χώρες μέλη του Ηνωμένου Βασιλείου πανηγυρίζουν την παραμονή τους στο Euro. Ηδη έχουν κάνει την υπέρβαση, και ότι έρθει από εδώ και πέρα θα είναι…ονειρικό.

Η Ουαλία έχει εκπλήξει ευχάριστα με την παρουσία της. Μια ομάδα-οικογένεια, που ο καθένας ξέρει πολύ καλά τον ρόλο του μέσα στο γήπεδο. Στα υπέρ της, φυσικά, ο ηγέτης Μπέιλ, που είναι από τους ελάχιστους ιστορικά ποδοσφαιριστές που έχουν σκοράρει και στα τρία παιχνίδια των ομίλων.

Η Βόρεια Ιρλανδία βρίσκεται εδώ χάρη στη νίκη επί των Ουκρανών. Κόντρα σε Πολωνία και Γερμανία έδειξε τις μεγάλες ποιοτικές αδυναμίες της, έπαιξε μονίμως πίσω από την μπάλα και πρέπει να νιώθει τυχερή που έχασε μόνο με 1-0 τα δύο ματς.

Χωρίς να αποτελεί και κάτι το τρομερό, το 1.97 των Ουαλών μοιάζει σωστό. Καλύτερη ομάδα, έχει δείξει σωστά πράγματα και ξέρει να αντιμετωπίσει το …ξύλο των γειτόνων της.

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της φάσης των «16». Δύο ομάδες που δεδομένα μπορούν να φτάσουν ψηλά, αλλά μια αύριο θα είναι…σπίτι της.

Οι Κροάτες που ξεκίνησαν με ψιθύρους αισιοδοξίας, πείθουν κάθε φορά και περισσότερο. Τρομερό ρόστερ και  απίθανο πάθος τα συστατικά που τους έκαναν νικητές και απέναντι στην Ισπανία.

Η Πορτογαλία ξεκίνησε με όνειρα, αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να κερδίσει! Για πρώτη φορά πάντως θα μπει στο γήπεδο δίχως τη στάμπα του απόλυτου φαβορί, κι αυτό ίσως φέρει διαφορετική τακτική αντιμετώπιση της αναμέτρησης.

Παιχνίδι χωρίς φαβορί, που πραγματικά δεν πιάνεται από πουθενά.

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLLWWLWLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2414.71961.303.4189.12%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης