stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Η μεγάλη μάχη

Η μεγάλη μάχη

h_megali_maxi

Να μιλήσουμε για Ρονάλντο ή για Σάντος; Αυτά είναι τα δύο πρόσωπα που, τουλάχιστον στη χώρα μας, μονοπωλούν τις συζητήσεις από χθες το βράδυ. Δικαίως και οι δύο. Ο Ρονάλντο για την εξαιρετική εμφάνιση και το τρομερό γκολ, με το απίθανο άλμα, που ανοίγει τον δρόμο της ομάδας του για τον τελικό. Ο Σάντος γιατί για ακόμη μια φορά είχε καθοριστικής σημασίας παρεμβάσεις στο παιχνίδι και πιστώνεται με τη σειρά του μεγάλο μέρος της επιτυχίας. Η Πορτογαλία λοιπόν είναι η μια που έφτασε στον τελικό. Τα πως, τα γιατί, αλλά και τι μπορεί να πετύχει εκεί θα τα δούμε στο κείμενο της Κυριακής.

Μέχρι τότε ο δεύτερος ημιτελικός. Ένα παιχνίδι πολύ πιο μεγάλο, από άποψη ονομάτων, από το χθεσινό. Οι δύο τους βρέθηκαν πριν δύο χρόνια στη Βραζιλία, όταν με ένα γκολ του Χούμελς η Γερμανία πέρασε στους «4». Εκεί συνάντησε τους οικοδεσπότες Βραζιλιάνους, τους οποίους συνέτριψε με 7-1, σε ένα ματς που θα συζητιέται για πολλά χρόνια.

Τώρα καλείται να …συνδυάσει τα δύο παραπάνω. Να κερδίσει τους Γάλλους, όπως το 2014, να αποκλείσει τους οικοδεσπότες στον ημιτελικό, όπως το 2014. Πακέτο. Σε ένα ματς!

Το χειρότερο γι αυτήν είναι πως θα κληθεί να το κάνει με πολλές και σημαντικές απουσίες. Ο σκόρερ πριν δύο χρόνια Χούμελς είναι απών, ο Κεντίρα που μαζί με τον Κρόος δίνουν ρυθμό στη μεσαία γραμμή, επίσης εκτός. Το ίδιο και ο Γκόμεζ, μοναδικός κλασσικός σεντερ φορ της αποστολής.

Σημαντικές και οι τρεις για διαφορετικούς λόγους. Ο Χούμελς γιατί δίνει σταθερότητα στη μεσαία γραμμή. Ο Κεντίρα γιατί η μεσαία γραμμή των Γάλλων είναι εξαιρετική και οι ικανότητές του χρειαζόταν πολύ. Ο Γκόμεζ για να εκμεταλλευτεί το αδύναμο σημείο των αντιπάλων, το κέντρο άμυνας.

Αναγκαστικά ο Λεβ θα κάνει αλλαγές. Αγνωστο ποιες και τι. Με την Ιταλία προτίμησε τρία στόπερ για να την μπλοκάρει και τα κατάφερε. Πήρε άριστα και συνεχίζει. Σήμερα δίνει το δεύτερο πολύ δύσκολο τεστ.

Από την άλλη ο Ντεσάμπ μοιάζει να στηρίζει το 4-2-3-1 που απέδωσε πολύ καλά με τους Ισλανδούς. Ρίσκο βέβαια, γιατί «αφαιρεί» ένα χαφ, και η Γερμανία δεν είναι… Ισλανδία. Αυτό που κερδίζει είναι πως έτσι μοιάζει πιο απελευθερωμένος ο Γκριεζμάν, που ενώ είναι «χαμένος» στο 4-3-3, έχει σκοράρει 4 φορές όταν ο προπονητής του άλλαξε το σύστημα.

Συμπερασματικά, με την επιθετικότητα που δείχνουν οι Γάλλοι και τις απουσίες μεσοαμυντικά των Γερμανών, το goal/goal είναι επιλογή.

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLLWWLWLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2414.71961.303.4189.12%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης