novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Σύστημα σε Λατινική Αμερική και MLS

Σύστημα σε Λατινική Αμερική και MLS

Καλησπέρα! Είχαμε καλές επιστροφές μεσοβδόμαδα με το 2/3 στο Trixie χάρη στις Παραναένσε και Φλουμινένσε, θα μπορούσε να πάει ακόμα καλύτερα αν η Ρασίνγκ εκμεταλλευόταν τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο (10 τελικές, 3 στον στόχο). Η Αμέρικα Μινέιρο έκανε πολύ κακή εμφάνιση και δίκαια γνώρισε την ήττα με 3-0.

Αμιγώς στοιχηματικό το κουπόνι του Σαββατοκύριακου τόσο στο Λατινικό στερέωμα όσο και στο MLS. Με την ολοκλήρωση των ομίλων σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Κόπα Σουνταμερικάνα, οι ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις και προκύπτουν αρκετές επιλογές όπως θα δείτε και παρακάτω.

Προγνωστικά Βραζιλίας

Θα ξεκινήσω με την Βραζιλία και την πρώτη κατηγορία, εκεί όπου η Γκόιας τίθεται αντιμέτωπη με την Μπραγκαντίνο.

Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο της Μπραγκαντίνο με τον αποκλεισμό από τις διεθνείς διοργανώσεις και στρέφει πλέον την προσοχή της στα εγχώρια, όπου μεσοβδόμαδα έρχεται το Κύπελλο (παίζει πάλι με την Γκόιας).

Ο Μπαρμπιέρι για πρώτη φορά είναι υπό πίεση και εκτιμώ ότι θα δώσει βάρος στο Κύπελλο για κάποια διάκριση, καθώς στο πρωτάθλημα ήδη βρίσκεται αρκετά πίσω, ενώ από το τραπέζι έφυγαν τόσο το Κόπα Λιμπερταδόρες όσο και το Κόπα Σουνταμερικάνα, αφού η ομάδα του τερμάτισε τελευταία.

Η Γκόιας  διατηρεί αήττητο εντός έδρας, βγάζοντας και δύσκολο πρόγραμμα μέχρι στιγμής (Παλμέιρας, Ατλέτικο Μινέιρο και Σάντος). Θεωρώ ότι όλη της η προσοχή θα είναι στο συγκεκριμένο παιχνίδι που έχει όλα τα φόντα να το κερδίσει, αν αναλογιστούμε και τις πρόσφατες εκτός έδρας επιδόσεις της Μπραγκαντίνο (1-1-1).

Ο άσσος στο 3,10 αρκετά τσιμπημένος στα δικά μου μάτια.

Την Κυριακή έχουμε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Φλουμινένσε και την Φλαμένγκο, γνωστό και ως Φλα-Φλου στον φίλαθλο κόσμο.

Η Φλουμινένσε με τον Ντίνιζ στον πάγκο της τρέχει αήττητο σερί 7 παιχνιδιών ανεξαρτήτου διοργάνωσης και μπορεί να βάλει δύσκολα στην φετινή Φλαμένγκο που δεν έχει καμία απολύτως σταθερότητα. Να τονίσω εδώ ότι πριν λίγο καιρό οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στον τελικό του Καριόκα (Πολιτειακό Πρωτάθλημα), με την Φλουζάο να κατακτά αρκετά εύκολα το τρόπαιο.

Βάζοντας τα πάντα στην εξίσωση, ο άσσος σε τιμές πάνω από 3,50 αυτόματα έχει αξία.

Προγνωστικά Περού

Πριν περίπου δύο βδομάδες είχαμε πληρωθεί το GG πρώτου ημιχρόνου της Καγιαμάρκα με την Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ. Τώρα η Μουνισιπάλ πηγαίνει στην έδρα της Καντολάο, μιας Καντολάο που εντός έδρας δίνει αρκετό ρυθμό στα παιχνίδια της και μετρά 2/3 GG + Over 2.5.

Η Μουνισιπάλ δεν αλλάζει στυλ με οποιοδήποτε αντίπαλο και αν τεθεί αντιμέτωπη, αγωνιζόμενη άκρως επιθετικά.

Υποψιασμένες οι τιμές στα γκολ, με το Over 2,5 να προσφέρεται στο 1,75 και το GG στο 1,65. Αξία βρίσκω στο GG πρώτου ημιχρόνου σε απόδοση 4,33, με την φιλοξενούμενη ομάδα να το έχει επιβεβαιώσει σε 4/5 εξόδους της.

Προγνωστικά MLS

Στο MLS κρατάω ζεστά το διπλό του Όστιν στην έδρα των Λος Άντζελες Γκάλαξι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, αγνοώντας την νίκη εδώ και τρία σερί παιχνίδια πρωταθλήματος.

Το Όστιν είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αήττητο στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια του, φιγουράρει στην δεύτερη θέση και εκτός έδρας μετρά τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς του.

Το διπλό σε αποδόσεις κοντά στον τετραπλασιασμό θα μπει στο παιχνίδι μου χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το παιχνίδι μου

Patent (1-2-3 σύστημα) (Bet365)

28/5 – 22:00 – Γκόιας – Μπραγκαντίνο – 1 (3,10) επί 6 μονάδες. (πρώιμη πληρωμή)

29/5 – 19:00 – Ακαντέμικα Καντολάο – Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ – GG πρώτου ημιχρόνου (4,00) επί 5 μονάδες.

30/5 – 01:00 – Λος Άντζελες – Όστιν – 2 (3,80) επί 6 μονάδες. (πρώιμη πληρωμή)

Σε κάθε πιθανή δυάδα 2,7 μονάδες και στην τριάδα 0,90 μονάδες. Σύνολο 9 μονάδες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-68.2311.961919.818.3890.38%

Ο Κωνσταντίνος Διακαναστάσης ξεκίνησε να ασχολείται με το στοίχημα το 2010 και τότε έχει συνηθίσει να κοιμάται το πρωί! Τα βράδια του άλλωστε είναι γεμάτα ποδόσφαιρο, από την αγαπημένη του Βραζιλία και όλα τα Λάτιν Πρωταθλήματα μέχρι τη Βόρεια πλευρά της Ηπείρου (Μεξικό και MLS)

Share Διαβαστε επισης