novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Για το 2/2 η Τομπένσε με τον Πιβέτι στον πάγκο της

Για το 2/2 η Τομπένσε με τον Πιβέτι στον πάγκο της

Καλησπέρα και καλό μήνα να έχουμε! Δίκαιη ήττα το Σαββατοκύριακο, το Όστιν παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να προηγείται στο σκορ έκανε πολύ κακή εμφάνιση με αποτέλεσμα να δεχτεί τέσσερα τέρματα. Η Καντολάο έπαιξε φοβισμένα απέναντι στην Μουνισιπάλ με αποτέλεσμα να πάμε σε πιο κλειστό ματς, ενώ η Γκόιας πέταξε ένα ημίχρονο απέναντι στην Μπραγκαντίνο και το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τα αφήνω πίσω μου αυτά, καθώς ο Ιούνιος παραδοσιακά είναι συνδεδεμένος με την Βραζιλία. Ξεκινάει ένα βαρύ πρόγραμμα για τις ομάδες, αφού θα πηγαίνουν από εμβόλιμη σε εμβόλιμη κάθε βδομάδα, ειδικά η δεύτερη κατηγορία. Δύο ενδιαφέρουσες μονομαχίες έχει το σημερινό πρόγραμμα ενώ θα προβώ και σε ένα early bet, καθώς εκτιμώ ότι θα έχει πτώση το συγκεκριμένο σημείο.

Άμυνα από ατσάλι η Κρουζέιρο

Η Κρουζέιρο φέτος δείχνει πιο σοβαρή από ποτέ και αν συνεχίσει έτσι θα επιστρέψει στα σαλόνια της Σέριε Α, όπου κακά τα ψέματα εκεί ανήκει. Σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, πέτυχε 7 νίκες στις 10 πρώτες αγωνιστικές της δεύτερης κατηγορίας, κάτι το οποίο έχει καταφέρει μόνο η Κορίνθιανς το μακρινό 2008.

Σε εξαιρετική κατάσταση γενικότερα η «Ραπόσα», έρχεται από έξι σερί νίκες ενώ η άμυνα της μασάει σίδερα, καθώς σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν έχει δεχτεί γκολ.

Σήμερα τα ξημερώματα αντιμετωπίζει την Οπεράριο, μια Οπεράριο που δεν μπορεί με τίποτα να βρει σταθερότητα στο φετινό πρωτάθλημα. Διατηρούσε αήττητο τεσσάρων αναμετρήσεων αλλά στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της απέναντι στην Λοντρίνα έκανε κακή εμφάνιση και δίκαια ηττήθηκε με 2-1.

Μπορεί να διαθέτει μία από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος, αλλά στο μοναδικό φετινό δυνατό τεστ απέναντι στην Γκρέμιο παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με 1-0.

Η Κρουζέιρο αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και εκτιμώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πετύχει την πολυπόθητη νίκη, επιβεβαιώνοντας το διπλό του 2,00.

Δεν σκοράρει ούτε με αίτηση

Η Τσαπεκοένσε βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, χωρίς νίκη εδώ και πέντε σερί παιχνίδια ενώ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε κανένα από αυτά. Τεράστιο θέμα στην δημιουργία ευκαιριών, ενώ η άμυνα της που μέχρι πρότινος ήταν το δυνατό της σημείο, έχει αρχίσει να κάνει νερά αφού δέχεται αρκετές φάσεις.

Τώρα υποδέχεται την Λοντρίνα που βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, δύο νίκες στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της με καλές εμφανίσεις. Αχίλλειος πτέρνα της τα εκτός έδρας, καθώς μετρά τέσσερις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει. Βέβαια πρέπει να αναφέρω εδώ ότι οι 3 από τις 4 ήττες ήρθαν από ομάδες που έχουν ρόστερ ανόδου (Ρεγκάτας, Μπαία, Κρουζέιρο).

Δεν χωρίζουν πάρα πολλά τις δύο ομάδες για να πληρώνει το διπλό κοντά στις 4 μονάδες.

Αφεντικό στο «Τόμπος»

Την Κυριακή τα ξημερώματα η Τομπένσε φιλοξενεί την Ιτουάνο. Μάχη ανάμεσα σε νεοφώτιστες ομάδες, με την γηπεδούχο να έχει προβεί σε αλλαγή στον πάγκο της, προσλαμβάνοντας τον έμπειρο τεχνικό Πιβέτι. Με το δεξί το επίσημο ντεμπούτο του αφού την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Μπαία με 1-0, με την ομάδα του να δίνει ακόμα μία παράσταση στο «Τόμπος».

Γενικότερα η Τομπένσε αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της εντός έδρας (αήττητη με σερί 1-3-0), μάλιστα έχοντας αντιμετωπίσει θηρία της κατηγορίας (Μπαία, Βάσκο, Κρουζέιρο).

Η Ιτουάνο ότι καλό έχει δείξει είναι εντός έδρας, μακριά από αυτή μετρά τρεις σερί ήττες με τέρματα 3-6 και οι εμφανίσεις της γενικότερα είναι κάτω του μετρίου.

Θεωρώ ότι είναι από τα παιχνίδια που ο Πιβέτι έχει ”σημαδέψει” για νίκη, καθώς μεσοβδόμαδα ακολουθεί το εκτός έδρας με την Λοντρίνα και στην συνέχεια υποδέχεται την CSA, που όσο να ναι είναι ομάδες διαφορετικού επιπέδου.

Ο άσσος του 3,05 θα μπει στο παιχνίδι μου χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το παιχνίδι μου

Μονό

5/6 – 01:00 – Τομπένσε – Ιτουάνο – 1 (3,05) επί 8 μονάδες. (Stoiximan.gr)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-68.2311.961919.818.3890.38%

Ο Κωνσταντίνος Διακαναστάσης ξεκίνησε να ασχολείται με το στοίχημα το 2010 και τότε έχει συνηθίσει να κοιμάται το πρωί! Τα βράδια του άλλωστε είναι γεμάτα ποδόσφαιρο, από την αγαπημένη του Βραζιλία και όλα τα Λάτιν Πρωταθλήματα μέχρι τη Βόρεια πλευρά της Ηπείρου (Μεξικό και MLS)

Share Διαβαστε επισης