stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Το απόρθητο φρούριο της Λοντρίνα και δύο «μπόμπες» από Β Βραζιλίας

Το απόρθητο φρούριο της Λοντρίνα και δύο «μπόμπες» από Β Βραζιλίας

Χαιρετώ! Αρκετά καλά κύλησε το Σαββατοκύριακο με 3/5 επιλογές να επιβεβαιώνονται και να έχουμε καλές επιστροφές πριν αρχίσει ο μαραθώνιος των εμβόλιμων αγωνιστικών στη Βραζιλία.

Μεσοβδόμαδα όπως καταλαβαίνετε θα μας απασχολήσει η χώρα της σάμπα, για διευκόλυνση θα υπάρξουν δύο στήλες. Μία σήμερα με την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας και μία αύριο με την Α’ Βραζιλίας.

Η εντός έδρας δυναμικότητα της Λοντρίνα

Θα ξεκινήσω από την αναμέτρηση της Λοντρίνα με την Τομπένσε, με τους γηπεδούχους να είναι πιο ξεκούραστοι καθώς αναβλήθηκε η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τσαπεκοένσε την Παρασκευή.

Η Λοντρίνα είναι από τις ομάδες που αντλούν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους εντός έδρας, ενώ σε μεγάλο βαθμό εκεί στηρίζεται για την παραμονή της στην κατηγορία. Στο σπίτι της μετρα σερί 3-2-0, ενώ εχει πετυχει τουλάχιστον δυο τέρματα σε 4/5 εμφανίσεις της.

Η νεοφώτιστη Τομπένσε με τον Πιβέτι στον πάγκο της μετρά ένα πειστικό 2/2, βέβαια και τα δύο παιχνίδια έγιναν μπροστά στο κοινό της. Μακριά από το «Τόμπος» οι εμφανίσεις της κυμαίνονται στην μετριότητα και ακόμα δεν έχει γευτεί το νέκταρ της νίκης (0-2-2).

Θεωρώ ότι ο τεχνικός της γηπεδούχου Μπατίστα έχει ”σημαδέψει” το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού ακολουθούν δύο δύσκολα ματς (Πόντε Πρέτα εκτός, Βάσκο εντός) και έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη, με τον άσσο να προσφέρεται στο 2,05. Με την τάση που έχει στο εντός έδρας σκοράρισμα η Λοντρίνα, κοιτάω ζεστά και το combo bet 1 + Over 1,5 σε απόδοση 3,10 στην Bet365.

Νοσεί ψυχολογικά

Δεύτερο παιχνίδι που με απασχόλησε αυτό ανάμεσα στην Κρισιούμα και την Σαμπαϊό Κορέα, με τους γηπεδούχους να έρχονται από δύο σερί ήττες.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι τους απέναντι στην Μπαία, βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με παίκτη παραπάνω και έπαθαν μπλακ άουτ στο τελευταίο μισάωρο με αποτέλεσμα να ηττηθούν. Σέβομαι άπειρα την δουλειά του Τενκάτι, έμπειρος τεχνικός με αρκετές παραστάσεις στο Βραζιλιάνικο στερέωμα αλλά η ομάδα του δείχνει να νοσεί στον ψυχολογικό τομέα.

Κυρίως εκεί πατάω για την κόντρα, με την Σαμπαϊό να μην έχει κερδίσει ακόμα εκτός έδρας (0-1-4) αλλά να έχει ελαφρυντικά, αφού και στα τέσσερα παιχνίδια που ηττήθηκε αντιμετώπιζε ομάδες με ρόστερ ανόδου (Ρεσίφε, Μπαία, Ρεγκάτας, Κρουζέιρο).

Το διπλό στο 5,90 της Fonbet αξίζει μια τουφεκιά.

Πρόβλημα στο γκολ για Γκρέμιο

Κλείνω με την Γκρέμιο, η οποία παρά το γεγονός ότι διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας οι εμφανίσεις της δεν συμβαδίζουν με αυτό. Άσφαιρη τρία σερί παιχνίδια, σε κανένα δεν ηττήθηκε κυρίως χάρη στην ανικανότητα των αντιπάλων της να βρουν δίχτυα.

Η Νοβοριζοντίνο είναι από τις ομάδες που ενισχύθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι, εκτός έδρας αρκετά επικίνδυνο σύνολο (1-3-1 το σερί, μοναδική ήττα το οριακό 2-1 στην CSA), παίζοντας εξαιρετικά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

Εκτιμώ ότι η γηπεδούχος ομάδα θα παρουσιάσει τις γνωστές τις παθογένειες και δίνω καλύτερες τύχες στο διπλό από το 7.80 που κυκλοφορεί από την Fonbet.

Το παιχνίδι μου

Μονά

8/6 – 01:00 – Λοντρίνα – Τομπένσε – 1 και Over 1,5 γκολ (3,10) επί 6,45 μονάδες. (Bet365) (μέσω φτιάξε αγορά, πρώιμη πληρωμή)

8/6 – 02:30 – Κρισιούμα – Σαμπαϊό Κορέα – 2 (5,90) επί 3,45 μονάδες. (Fonbet)

8/6 – 03:30 – Γκρέμιο – Νοβοριζοντίνο – 2 (7.80) επί 3,10 μονάδες. (Fonbet)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-68.2311.961919.818.3890.38%

Ο Κωνσταντίνος Διακαναστάσης ξεκίνησε να ασχολείται με το στοίχημα το 2010 και τότε έχει συνηθίσει να κοιμάται το πρωί! Τα βράδια του άλλωστε είναι γεμάτα ποδόσφαιρο, από την αγαπημένη του Βραζιλία και όλα τα Λάτιν Πρωταθλήματα μέχρι τη Βόρεια πλευρά της Ηπείρου (Μεξικό και MLS)

Share Διαβαστε επισης