stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Κυνήγι Ισοπαλιών

Κυνήγι Ισοπαλιών

kynigi_isopalion

Ο αθλητισμός δεν σταματά ποτέ. Συνεχίζει, προχωρά, πολλές φορές με ρυθμούς που δυσκολεύεσαι να αντιληφθείς. Με νωπές ακόμη τις μνήμες από το πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, οι Εθνικές ομάδες καλούνται να δούνε την επόμενη μέρα, που δεν είναι άλλη από το Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας το 2018.

Ο πρόλογος για να μπούμε λίγο στο κλίμα καθώς έχουμε μπροστά μας εβδομάδα Εθνικών ομάδων. Από την Κυριακή που ξεκίνησε η προκριματική φάση έχουμε δει 17 παιχνίδια, εννέα προχθές και οκτώ χθες. Τα αποτελέσματα: Εννέα νίκες των φαβορί και οκτώ ισοπαλίες! Αουτσάιντερ ούτε για δείγμα!

Θα σκάσουν όλα σήμερα ή οι διαφορές σε τέτοιο επίπεδο είναι αρκετά μεγάλες και αυτό που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες είναι το φυσιολογικό; Προσωπικά θεωρώ πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ναι μεν δύσκολα θα κρατήσει για καιρό το «μηδέν νίκες αουτσάιντερ», αλλά δύσκολα θα δούμε και πολλές νίκες αυτών. Ισως μάλιστα αυτό που πρέπει να κρατήσουμε να μην είναι τόσο οι νίκες των αουτσάιντερ αλλά το πολύ μεγάλο ποσοστό των ισοπαλιών. Κοντά στο 50% τα Χ, κι αυτό έχει εξήγηση.  Πολλοί φιλοξενούμενοι είναι απολύτως χαρούμενοι με τον βαθμό, αυτό είναι το ταβάνι για αρκετές ομάδες κόντρα σε τόσο δυνατούς αντιπάλους.

Τι παίζουμε λοιπόν; Μελετώντας όλα τα παραπάνω το δικό μου συμπέρασμα είναι πως αν κάτι αξίζει αυτό είναι ένα κυνήγι ισοπαλιών. Δύο παιχνίδια καλύπτουν και το αγωνιστικό κριτήριο ώστε να μπούνε στις επιλογές μου.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία πηγαίνει δίχως Ρονάλντο στην Ελβετία, με τον Σάντος να ξεκινά και το πρόσφατο euro με σειρά ισοπαλιών.

Η Ολλανδία θέλει ακόμη δουλεία, φάνηκε και στο φιλικό με τη δική μας Εθνική. Η Σουηδία επίσης είναι σε φάση… ανακατασκευής, μετά την αποχώρηση του Ιμπραΐμοβιτς.

Κρατάω τα δύο Χ, σε μονά και δυάδα. Ένα να βγει, έχω κέρδος. Πολύ χαλαρό παιχνίδι, αναμένοντας το πολύ πιο πλούσιο κουπόνι του Σαββατοκύριακου που έρχεται.

Μέχρι τότε, ας κερδίσει η Εθνική μας ομάδα στο Γιβραλτάρ, ας έρθει… τουλάχιστον ένα Χ, κι ας δώσουμε το ραντεβού μας για την Παρασκευή, με την ανάλυση του τριημέρου!

Το παιχνίδι μου

Αρχική Κάβα: 2000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2114 μονάδες

Μονά αποδεκτά

6/9-21:45 – Σουηδία – Ολλανδία              Χ (3.30) επί 15 μονάδες

6/9-21:45 – Ελβετία – Πορτογαλία           Χ (3.05) επί 16 μονάδες

Στη δυάδα απόδοσης 10.07 ποντάρισμα 8 μονάδες.

Ανοιχτά Στοιχήματα 2-3/9: 39 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο Κάβας: 2075 μονάδες

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLLWWLWLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2414.71961.303.4189.12%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης