stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ο κύριος Σαμπάολι

Ο κύριος Σαμπάολι

Αν το Σάββατο ήταν μια καλή ημέρα, η Κυριακή ήταν σίγουρα μια πολύ καλή. Η Μετς έκανε… πλάκα στη Ναντ, δίνοντάς μας ένα εύκολο 5.25, Αταλάντα και Γρανάδα μας πλήρωσαν ξανά στο παιχνίδι με γκολ, ενώ η αλήθεια είναι πως άξιζε τη νίκη και η Κιέβο, για να γίνει το απόλυτο.

Πάμε στο κουπόνι που έρχεται. Πρεμιέρα των ομίλων Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Ισως το… ποδοσφαιρικότερο τριήμερο της σεζόν, καθώς όλοι, λίγο ή πολύ θα ασχοληθούν με τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Ξεκινάω κάπως ανάποδα, με δύο αυριανά παιχνίδια. Το Γιουβέντους-Σεβίλλη και το Τότεναμ-Μονακό.

Στο πρώτο αφιέρωσα και τον τίτλο της ημέρας. Αφορά τον κύριο Σαμπάολι. Για όσους δεν τον γνωρίζετε πρόκειται για τον, από το καλοκαίρι, προπονητή της Σεβίλλη. Τον μαθητή του Μαρσέλο Μπιέλσα. Αν δεν γνωρίζετε και αυτόν, χρειάζεται μαθήματα… ποδοσφαίρου (γέλια). Πρώην τεχνικός της Εθνικής ομάδας της Χιλής, λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, της πίεσης ψηλά και της γρήγορης μεταφοράς της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση. Η Σεβίλλη, το μόνο σίγουρο είναι πως θα προσφέρει ορισμένα εντυπωσιακά ματς φέτος. Όταν καταφέρει να αφομοιώσει τις ιδέες του προπονητή της θα κάνει και πολλές… κηδείες. Θα ρισκάρω πως η πρώτη από αυτές θα γίνει αύριο, απέναντι στη Γιουβέντους. Δεν αντιλέγω πως οι Ιταλοί είναι το φαβορί, αλλά κρίνω πως το 7.00 στο διπλό είναι υπερβολικό.

Ομοίως και το 5.50 που πληρώνει η νίκη της Μονακό στο Γουέμπλει. Ναι, στο Γουέμπλει, όχι στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν που είναι η φυσική έδρα της Τότεναμ. Πιο έτοιμη η ομάδα του Ζαρντίμ, έχει δώσει πολύ περισσότερα επίσημα φέτος, έχει ήδη κερδίσει δύσκολους αντιπάλους, όπως η Βιγιαρεάλ και η Παρί Σ.Ζ., γιατί όχι και την Τότεναμ. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, αλλά σίγουρα δεν θα έπρεπε να πληρώνει τόσο ψηλά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Από το σημερινό πρόγραμμα, αυξημένες πιθανότητες για γκολ έχει το Βασιλεία-Λουντογκόρετς, με τις δύο ομάδες να έχουν πανομοιότυπο, επιθετικό στυλ. Σε παιχνίδι με γκολ θα κρατήσω και το Γιουβέντους-Σεβίλλη, για το οποίο έγραψα παραπάνω, και έχω ήδη έτοιμη την πρώτη μου δυάδα.

EUROPA LEAGUE

Δύο αουτσάιντερ με… τσιγκλάνε στο Europa. Η Κόνιασπορ και η Γάνδη. Η πρώτη, στο γήπεδο που θα παίξει την Πέμπτη, κόντραρε στα ίσια την Μπεσίκτας, ενώ μετά κέρδισε εκτός την Αντάλιασπορ. Δεν είναι δηλαδή του… πεταματού. Για τη Σαχτάρ έχω τις επιφυλάξεις μου φέτος. Η μετά Λουτσέσκου χρονιά ίσως αποδειχθεί μεταβατική, με την ίδια στο πρώτο ισχυρό τεστ, απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, να παίρνει κάτω από τη βάση.

Η Γάνδη επίσης έρχεται από καλές εμφανίσεις. Ισοπαλία στην Αντερλεχτ, εύκολη νίκη με τη Λόκερεν, την ώρα που έχω γράψει ξανά πως δεν έχω σε εκτίμηση τη φετινή Μπράγκα.

Σε παιχνίδι με γκολ, ξεχώρισα τρία ζευγάρια:

Νις-Σάλκε: Αήττητη στο ξεκίνημα η Νις, με πολύ καλές προσθήκες στο φινάλε των μεταγραφών, ιδιαίτερα στην επιθετική της γραμμή. Εκεί όπου είναι πολύ δυνατή και η Σάλκε.

Ζόρια-Φενέρμπαχτσε: Η γηπεδούχος είναι από τις ομάδες που παίζουν αρκετά επιθετικά, σκοράρουν εύκολα και τα παιχνίδια τους πολλές φορές έχουν υψηλό ρυθμό. Οι Τούρκοι ψάχνουν νίκη ψυχολογίας μετά το πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν και θα παίξουν για το τρίποντο.

Πλζεν-Ρόμα: Άλλη μια ομάδα που… μοιάζει με τη Ζόρια, παίζει δηλαδή με σκοπό το γκολ, ανεξαρτήτως αντιπάλου, είναι η Πλζεν. Δεν απέχει και πολύ το στυλ της Ρόμα, που μετρά πέντε σερί επίσημα Over.

 

ΑΓΓΛΙΑ

Πλην των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων υπάρχει και εμβόλιμη αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ απόψε. Το πρόγραμμα εκεί είναι πολύ περίεργο, καθώς με μια πρώτη ματιά μοιάζει να έχει πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες, αλλά υπάρχει ένα στοιχείο που εγείρει προβληματισμούς. Όλα τα (καλοπληρωμένα η αλήθεια είναι) αουτσάιντερ, παίζουν για δεύτερη σερί φορά εκτός έδρας. Ταξίδι Σάββατο-Ταξίδι Τρίτη, σε ένα ούτως ή άλλως φορτωμένο πρόγραμμα.

Να το δούμε και στην πράξη, προκαλεί το διπλό της φορμαρισμένης Μπάρνσλεϊ, στο 4.20, απέναντι σε μια Γουλβς που δεν κέρδισε κανένα από τα δύο τελευταία. Αλλά, άραγε, θα είναι ή όχι ευχαριστημένη η Μπάρνσλεϊ με ένα Χ απόψε, όταν σε δύο σερί εκτός έδρας απέναντι σε Πρέστον και Γουλβς θα έχει μαζέψει 4 βαθμούς.

Προκλητικό και το 4.75 στην πρωτοπόρο Χάντερσφιλντ, συμφωνώ. Αλλά πόση ενέργεια άφησε στο ντέρμπι με τη Λιντς και πόσο εύκολο είναι να χάσει ξανά η Μπράιτον εντός έδρας, εκεί όπου μέχρι το προηγούμενο Σάββατο είχε ξεχάσει τη λέξη ήττα.

Θαρρώ πως για τους παραπάνω λόγους, απόψε η Τσάμπιονσιπ θα έχει αρκετές ισοπαλίες. Δίχως να διαφωνώ με όσους ρισκάρουν σε διπλά, τα οποία όντως έχουν μεγάλη αξία.

Κι εγώ άλλωστε ένα τέτοιο θα ποντάρω, την Μπέρμιγχαμ. Κόντραρα τη Ρέντινγκ και την Παρασκευή, δεν μου άρεσε, ο Μακάρθι της Ιπσουιτς έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία για τον τρόπο που έχασε η ομάδα του. Κι αυτό έχει πολύ Χ μέσα, αλλά θα πάω με το 3.90 στο διπλό.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Ηδη από το κείμενο έχει σχηματιστεί το παιχνίδι μου. Η δυάδα με τα over που έγραψα στο Τσάμπιονς Λιγκ και άλλη μια στο Europa (αφήνω εξω τη Φενέρ). Τρία αουτσάιντερ μου αρέσουν, Σεβίλλη-Μονακό-Μπέρμιγχαμ, και θα πάνε ως μονά αποδεκτά. Μάλιστα θα το τραβήξω και λίγο παραπάνω, με τα ίδια σε σύστημα 2-3 και τα διπλά των Σεβίλλη και Μονακό σε dnb. Προσοχή, δεν είναι patent, είναι μονά και σύστημα 2-3, κι αυτό γιατί σαν μονά θα πάνε τα διπλά… ατόφια, ενώ στο σύστημα σε dnb. Αυτό γιατί θέλω σε περίπτωση ενός διπλού και μιας ισοπαλίας να πάρω τόσο το μονό, όσο και τη δυάδα από το σύστημα (με μονάδα στο ένα παιχνίδι). Αν δείτε το μοίρασμα του πονταρίσματος, ένας τέτοιος συνδυασμός με φέρνει ακριβώς στα λεφτά μου, οτιδήποτε παραπάνω είναι κέρδος.

Αρχική Κάβα: 2000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2040 μονάδες

Επιστροφές από 11/9: 128 μονάδες

 

Μονά αποδεκτά

13/9-22:00 – Ρέντινγκ – Μπέρμιγχαμ    2 (3.90) επί 15 μονάδες

14/9-21:45 – Γιουβέντους – Σεβίλλη    2 (7.00) επί 8,5 μονάδες

14/9-21:45 – Τότεναμ – Μονακό    2 (5.50) επί 11 μονάδες

 

Σύστημα 2-3

13/9-22:00 – Ρέντινγκ – Μπέρμιγχαμ   2 (3.90)

14/9-21:45 – Γιουβέντους – Σεβίλλη    2dnb (5.00)

14/9-21:45 – Τότεναμ – Μονακό    2dnb (3.75)

Ποντάρισμα στις 3 δυάδες από 4 μονάδες και στην τριάδα 1 μονάδα. Σύνολο 13 μονάδες.

 

Δυάδα

13/9-21:45 – Βασιλεία – Λουντογκόρετς    over 2,5 (1.90)

14/9-21:45 – Γιουβέντους – Σεβίλλη     over 2,5  (2.00)

Στη δυάδα απόδοσης 3.80 ποντάρισμα 16 μονάδες.

 

Δυάδα

15/9-20:00 – Πλζέν – Ρόμα    over 2,5 (1.925)

15/9-22:05 – Νις – Σάλκε        over 2,5  (2.10)

Στη δυάδα απόδοσης 4.05 ποντάρισμα 14,5 μονάδες.

Ανοιχτά Στοιχήματα 13-15/9: 78 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο Κάβας: 2100 μονάδες

 

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLLWWLWLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2414.71961.303.4189.12%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης