novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Έτοιμη για άνοδο η Σερβία, έχει ταλέντο η Βουλγαρία

Έτοιμη για άνοδο η Σερβία, έχει ταλέντο η Βουλγαρία

Καλημέρα! Σε ρυθμούς διεθνών διοργανώσεων θα κινηθούμε και σήμερα, μιας και αυτές οι διοργανώσεις έχουν όλο το ενδιαφέρον κάθε καλοκαίρι και σήμερα θα ασχοληθούμε με τη Β’ Κατηγορία του Ευρωπαϊκού U20 και τις αναμετρήσεις ανάμεσα στη Σερβία και τη Λετονία, αλλά και τη Βουλγαρία με τη Φινλανδία.

Το ξεκίνημα μας στη νέα σεζόν ήταν καλό χτες (21/07), με την Αυστραλία να επικρατεί με άνεση της Ιαπωνίας και να προκρίνεται στους ημιτελικούς του FIBA Asia Cup, εκεί όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον τελικό κόντρα στη Νέα Ζηλανδία.

Σήμερα θα μείνουμε εντός Ευρώπης και θα ταξιδέψουμε στην Τιφλίδα της Γεωργίας, εκεί όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Νέων U20 για τη Β’ Κατηγορία και βρισκόμαστε πλέον στην προημιτελική φάση, με τις ομάδες να διεκδικούν την άνοδο τους στην Α’ Κατηγορία. Η Σερβία αντιμετωπίζει την Λετονία και η Βουλγαρία τη Φινλανδία, με την πρόκριση να προσφέρει ένα τεράστιο βήμα για την άνοδο.

Ας δούμε αναλυτικά τους δύο αγώνες.

Ομάδα άλλης κατηγορίας η Σερβία

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Σερβίας με την Λετονία, δύο ομάδες που βάσει ονόματος και παράδοσης θα μπορούσαν να βρίσκονται στην Α’ Κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, οι αποτυχίες, όμως, του παρελθόντος έφεραν τις δύο χώρες στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του θεσμού. Η Σερβία αποτελεί ένα παραδοσιακό μεγαθήριο του μπάσκετ και ένα φυτώριο ανάδειξης ταλέντων και η φετινή φουρνιά φαίνεται πως έχει αρκετά ταλέντα που θα απασχολήσουν στο μέλλον. Παίκτες όπως ο Λούκα Παούνοβιτς (2,2 εύστοχα τρίποντα ανά αγώνα) ή ο Μιχάιλο Μπόσκοβιτς (forward με 12 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ κατά μέσο όρο) δείχνουν πως έρχεται μία καλή γενιά παικτών. Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του Βλάντιμιρ Γιοβάνοβιτς είναι εξαιρετική, μιας και μόνο στην αναμέτρηση με τη Φινλανδία δυσκολεύτηκε, όμως “καθάρισε” το παιχνίδι στην γ’ περίοδο, χάρη σε ένα επιμέρους 28-18.

Η Λετονία από την άλλη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Σερβία, έχοντας μία πετύχει ρεκόρ 2-1 στους ομίλους, γνωρίζοντας την ήττα από τη Βουλγαρία. Η ομάδα του Ντάντι Κόντερς δεν έχει θέλξει μέχρι στιγμής με όσα έχει παρουσιάσει στα παρκέ της Τιφλίδας και υπάρχει ένα επιθετικό πρόβλημα, μιας και πετυχαίνει μόλις 66 πόντους, ενώ στον τελευταίο αγώνα κόντρα στην όχι και τόσο μπασκετική Ουγγαρία δυσκολεύτηκε για να φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι δεδομένο αουτσάιντερ στον αγώνα με τη Σερβία και θα προσπαθήσει να έχει μία όσο το δυνατό πιο αξιοπρεπή εμφάνιση.

Η Σερβία έχει το πάνω χέρι, οι διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν είναι λίγες, γι’ αυτό και θα στηρίξουμε τον επιθετικό πλουραλισμό των “πλάβι”. Το over 83,5 των Σέρβων προσφέρεται στη Novibet σε απόδοση 1,83 και είναι μία καλή περίπτωση που αξίζει προσοχής.

Μπορεί η Βουλγαρία

Συνεχίζουμε με τη δεύτερη αναμέτρηση από τις σημερινές μας επιλογές, με τη Βουλγαρία να αντιμετωπίζει τη Φινλανδία, με φόντο την είσοδο στα ημιτελικά και τη διεκδίκηση του εισιτηρίου για την Α’ Κατηγορία. Η Βουλγαρία με τη Φινλανδία είναι δύο ομάδες που είναι σχετικά κοντά στα στατιστικά τους, με τη Φινλανδία να πετυχαίνει μεν περισσότερους πόντους (75,3 έναντι 72,3), να “κατεβάζει” δε λιγότερα ριμπάουντ (39 έναντι 42,3), ενώ η έχουν σχεδόν ίδιες ασίστ (18,3 η Βουλγαρία, 18 η Φινλανδία). Αμφότερες οι ομάδες έχουν παίκτες που αξίζει κανείς να παρατηρήσει, όπως ο Εμίλ Στοίλοφ της Βουλγαρίας, με το νεαρό σέντερ να βρίσκεται ήδη στην Ισπανία και να ανήκει στην Εστουδιάντες, ενώ από τη Φινλανδία ιδιαίτερα χαρακτηριστικά έχει επιδείξει ο Έεμι Λουουκόνεν με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά αγώνα.

Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και όταν φτάνουμε σε κρίσιμα σημεία, οι βολές παίζουν πάντοτε το ρόλο τους. Το 58,1% ευστοχίας της Φινλανδίας ίσως αποδειχθεί κομβικό για την εξέλιξη του αγώνα, γι’ αυτό και θα στηρίξουμε τον άσο της Βουλγαρίας που προσφέρεται στη Novibet σε απόδοση 1,61.

Το παιχνίδι μου

Δυάδα (Novibet):

22/7 – 15:45 – Σερβία U20 – Λετονία U20 – Σερβία over 83,5  (1,83)

22/7 – 20:15 – Βουλγαρία U20 – Φινλανδία U20 – (1,61)

Συνολική απόδοση 2,95 με ποντάρισμα 5 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάριος Μπούλης

Μάριος Μπούλης

LLWLWLLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-80.65401879.352.7892.50%

Ο Μάριος Μπούλης ασχολείται εδώ και μια πενταετία ενεργά με το μπάσκετ, έχοντας ειδικευτεί στο ρεπορτάζ των εθνικών κατηγοριών της χώρας, παρακολουθεί όμως την αγαπημένη του…σπυριάρα, σε όποιο παρκέ και αν βρίσκεται. Η Ελλάδα και η Euroleague αποτελούν το στοιχείο του, όμως μέσα από τη στήλη του θα δείτε και ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλη την Ευρώπη, αλλά και το μαγικό κόσμο του NBA.

Share Διαβαστε επισης