stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Μόνο με Ιταλία

Μόνο με Ιταλία

Στις 28 Αυγούστου είχα κάνει την πρώτη αναφορά στην… τριπλέτα Γρανάδα-Νοβάρα-Αταλάντα. Τρεις ομάδες που θα μας πληρώσουν αρκετά φέτος στα over. Ηδη το έχουν κάνει και συνέχισαν να το κάνουν. Την Παρασκευή η πρώτη, χθες η δεύτερη, με το over 3,5 στο εκτός με την Τσιταντέλα να είναι αρκετό για να φέρει κέρδος στη μέρα.

Σίγουρα θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα, με την Ντέρμπι να ισοφαρίζεται στο 93’, «χάνοντας» έτσι μέσα από τα χέρια μας μια δυάδα στο τρίξι. Για να μην αναφερθώ στα… υποθετικά. Την Κρου που αναφέραμε την Παρασκευή, τη Λιντς που άφησα τελευταία στιγμή έξω ή ακόμη και την Παλμέιρας, που επιβεβαίωσε επίσης το διπλό μέσα στην Κορίνθιανς. Τα γράφω αυτά για να δώσω για άλλη μια φορά την κατεύθυνση πως η στήλη της Παρασκευής, εκεί όπου γίνεται η πρώτη ανάλυση στο κουπόνι, κρύβει πολλές φορές αρκετές ευκαιρίες.

Σήμερα θα κινηθώ σε… χαμηλό τέμπο. Ακολουθεί γεμάτο μεσοβδόμαδο, με εμβόλιμες, που σημαίνει πως θα ποντάρουμε καλά και εκεί. Δεν είναι ότι δεν θα παίξω σήμερα. Απλά δεν θα απλώσω το παιχνίδι μου. Ισως μια άλλη Κυριακή να πόνταρα και στη δυάδα Βιγιαρεάλ, Μαρσέιγ, στα over τους. Σήμερα κρατάω τις δύο επιλογές που εξ αρχής μου άρεσαν περισσότερο.

Ουντινέζε-Κιέβο: Σοβαρή ομάδα  η φιλοξενούμενη, άξιζε να κερδίσει και τη Λάτσιο την προηγούμενη εβδομάδα. Η Ουντινέζε έδειξε με τη Μιλαν κάποια καλά στοιχεία, αλλά σήμερα θα κληθεί να κάνει η ίδια παιχνίδι, κάτι που δεν μπορεί να πράξει με ευκολία.

Κάλιαρι-Αταλάντα: Για την Αταλάντα τα είπαμε και στον πρόλογο. Μας πλήρωσε η Νοβάρα, μας πλήρωσε η Γρανάδα, ας το κάνει και η τρίτη της τριπλέτας. Η Κάλιαρι, που δεν θα έχει τον βασικό γκολκίπερ της, θα μπει δυνατά ψάχνοντας την πρώτη της νίκη.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Μονά και δυάδα τα δύο που ανέφερα, με την Αταλάντα να παίρνει κάπως μεγαλύτερη μίζα. Ο στόχος παραμένει πάντως ο ίδιος, με μια επιτυχία δηλαδή να υπάρχει κέρδος.

Αρχική Κάβα: 2000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2140 μονάδες

Επιστροφές από 17/9: 80 μονάδες

Μονά αποδεκτό

18/9 – 13:30 – Ουντινέζε-Κιέβο 2 4.00 επί 15 μονάδες

18/9 – 16:00 – Κάλιαρι – Αταλάντα over 3,5 3.25 επί 30 μονάδες

Στη δυάδα απόδοσης 13.00 ποντάρισμα 5 μονάδες.

 

Ανοιχτά Στοιχήματα 18/9: 50 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο Κάβας: 2170  μονάδες

 

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLLWWLWLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2414.71961.303.4189.12%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης