Ελλάδα – Γαλλία: Οι αποδόσεις του αγώνα

Τον τελευταίο της αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2024 δίνει η Ελλάδα, η οποία αντιμετωπίζει την Γαλλία και το BetMarket έχει τις αποδόσεις.
Σε αγώνα χωρίς κίνητρο έχει μετατραπεί αυτός ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γαλλία. Η νίκη της Ολλανδίας κόντρα στην Ιρλανδία χάρισε οριστικά το δεύτερο εισιτήριο του 2ου Ομίλου στους «οράνιε», με την ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ να παίρνει τον δρόμο για τα playoffs του Conference League, εκεί όπου θα διεκδικήσει ένα από τα τελευταία εισιτήρια για το Euro 2024.
Αυτό, λοιπόν, που λείπει από την αναμέτρηση της OPAP Arena την προσεχή Τρίτη (21/11, τηλεοπτική μετάδοση: ALPHA, Novasports Prime) δεν είναι άλλο από το κίνητρο. Η μεν Ελλάδα δεν διεκδικεί πλέον κάτι, ενώ τα εσωτερικά προβλήματα με τις αφορμές που δίνει ο Γκουστάβο Πογιέτ επηρεάζουν όλο και περισσότερο το σύνολο. Η δε Γαλλία έσπασε τα κοντέρ μετά το 14-0 επί του Γιβραλτάρ, ενώ έχει εξασφαλισμένη την 1η θέση του 2ου Ομίλου.
Μοναδικό κίνητρο για την «επίσημη αγαπημένη» είναι να τελειώσει τα προκριματικά με μία καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό της. Από την άλλη οι «τρικολόρ» δεν θα ήταν αρνητικοί στο απόλυτο των νικών στα προκριματικά. Θυμίζουμε πως έχουν ήδη 21 βαθμούς μετά από 7 αγώνες και με μία νίκη θα φτάσουν τους 24 έχοντας πετύχει το 8/8.
Ελλάδα – Γαλλία: Αποδόσεις
Με βάση λοιπόν τις αποδόσεις του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Αξίζει, μάλιστα, να αναφέρουμε πως το διπλό παρουσιάζει πτώση, μιας και από το αρχικό 1,80 έχει πέσει στο 1,67, άρα έχουμε πτώση αποδόσεων. Αντίστοιχα και η απόδοση της Εθνικής ενώ ξεκίνησε στο 4,50, έχει εκτοξευθεί στο 5,25. Πιθανώς οι αλλαγές στις αποδόσεις να είναι προϊόν της έλλειψης κινήτρου από την «γαλανόλευκη».
Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως και η Γαλλία πιθανώς να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation, προκειμένου να προστατέψει τα αστέρια της, με δεδομένο πως και στον αγώνα με το Γιβραλτάρ ο Ντιντιέ Ντεσάμπς είδε τον Γουαρέν Ζαΐρ Εμερί να χτυπά και να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Πώς προκρίνεται η Εθνική;
Φυσικά η πόρτα της Εθνικής για το Euro 2024 δεν έχει κλείσει οριστικά. Το… παράθυρο των Nations League είναι ορθάνοιχτο και μέσω των playoffs μπορεί να διεκδικήσει το μεγάλο εισιτήριο.
Η «γαλανόλευκη» συμμετέχει στα playoffs του Leaguc C του Nations League μαζί με Λουξεμβούργο, Γεωργία και Καζακστάν. Στα ημιτελικά αυτού του μίνι τουρνουά, θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν, στις 21 Μαρτίου, στην «OPAP Arena» και πέντε μέρες αργότερα θα πραγματοποιηθεί ο τελικός, σε έδρα που θα γίνει γνωστή μετά από κλήρωση.
Top 3 Προσφορές*


