Το σημείο της Δευτέρας (03/02/25): Έχει τον τρόπο εκτός έδρας η Μπράγκα
Οι ειδήσεις της ημέρας
- Πτώση 15.86% καταγράφεται στον άσο της Γκαζιάντεσπορ κόντρα στη Γαλατασαράι. Το 7.27 έχει μετατραπεί σε 6.12 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.
- Με τους γηπεδούχους κάνει παιχνίδι σήμερα ο Παναγιώτης Διόλατζης.
- Δείτε όλες τις σημερινές πτώσεις των αποδόσεων.
- Το Betbuilder Boost ήρθε στην Stoiximan με 25% αύξηση κερδών σχεδόν καθημερινά. Μάθε ότι χρειάζεται για τι νέα υπηρεσία μιας εκ των καλύτερων στοιχηματικών εταιριών στην Ελλάδα.
- Νέα προσφορά γνωριμίας που συνδυάζει Betbuilder-Cash Out-Ενισχυμένες*
Το σημείο της Δευτέρας (03/02/25)
Η Μορεϊρένσε υποδέχεται την Μπράγκα για την πορτογαλική λίγκα, με το παιχνίδι να είναι κομβικό κυρίως για τους φιλοξενούμενους. Κυνηγούν την τριάδα, τη στιγμή που η Μορεϊρένσε δεν πατάει καλά, αλλά έχει απόσταση από την γραμμή του υποβιβασμού.
Η Μορεϊρένσε δεν κερδίζει στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος και έρχεται από ήττα στην έδρα της Αρούκα με 1-0. Εμφάνισε για άλλη μια φορά τις εκτός έδρας αδυναμίες της και το πλήρωσε. Είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά έχει άλλες τέσσερις ομάδες από κάτω της και προς το παρόν δεν είναι στα… κόκκινα.
Ξέρουν άπαντες βέβαια στο εσωτερικό της, ότι πρέπει να αντιδράσει άμεσα η ομάδα για να πάρει τα πάνω της και να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις. Στα αρνητικά ότι στα δύο τελευταία δεν έχει καταφέρει να σκοράρει.
Η Μπράγκα την… πάτησε στο Europa League και παρότι κέρδισε την πρωτοπόρο Λάτσιο, έμεινε εκτός συνέχειας. Και όλα αυτά, για ένα μόλις γκολ. Επικράτησε με 1-0, από το 6ο λεπτό το είχε πετύχει και ήθελε άλλο ένα έτσι όπως πήγαν τα άλλα αποτελέσματα για να προκριθεί.
Στο πρωτάθλημα, έρχεται από νίκη κόντρα στη Μποαβίστα εντός έδρας με 3-0 και κυνηγάει την τριάδα, από την οποία είναι στο -4 και με νίκη σήμερα πλησιάζει στον πόντο.
Εκτός έδρας είναι εξαιρετική τελευταία και στο πρωτάθλημα μετράει πέντε σερί νίκες και θέλει να συνεχίσει σε αυτό το τέμπο. Να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό πρέπει και να μην την επηρεάσει.
Το διπλό παίζει στο τίμιο 2.01 και αξίζει ξεκάθαρα να το στηρίξουμε. Είναι εξαιρετική μακριά από την έδρα της η Μπράγκα, ενώ η Μορεϊρένσε δεν… στρίβει.
Το σημείο της ημέρας
Το ιστορικό του σημείου ημέρας:
Ημ. | Αγώνας | Σημείο | W/L |
---|---|---|---|
31/01 | Μονπελιέ – Λανς | 2 @ 1.85 | ✓ |
30/01 | Ρόμα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης | 1 @ 1.75 | ✓ |
28/01 | Ροτσντεϊλ – Μπόστον | Over 2.5 @ 1.81 | – |
27/01 | Αλαβές – Θέλτα | Over 2.5 @ 2.18 | ✕ |
24/01 | Βόλσφσμπουργκ – Χολστέιν Κίελ | 1 και Over 1.5 @ 1.65 | ✕ |
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Η προσφορά* της χρονιάς με 1005 δώρα* χωρίς κατάθεση21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ